Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δύσκολα για Κάλα, πάει για… άλλα!!

Ισπανικό δημοσίευμα έφερε χθες τον Χουάν Κάλα προ των πυλών της εξόδου από τη Σεβίλλη αναφέροντας πως είναι δεδομένο ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος, έχοντας ήδη κρούσεις από Γερμανία και Τουρκία. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ισπανό αμυντικό είναι δεδομένο, ωστόσο οι πιθανότητες να επιστρέψει δεν είναι με το μέρος του.

Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το γεγονός ότι η «Ένωση» την ερχόμενη σεζόν όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται στη Football League, αλλά περισσότερο με το κασέ του. Οι οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου άσου είναι αρκετά υψηλές, ειδικά για τα δεδομένα της κατηγορίας, και οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως εκτιμούν ότι με τα χρήματα που αξιώνει μπορούν να αποκτήσουν δύο παίκτες αξίας για τη συγκεκριμένη θέση. Συν τοις άλλοις, η διοίκηση Μελισσανίδη θέλει να κρατήσει ισορροπίες στα αποδυτήρια και δεν γίνεται να δοθεί ένα υπέρογκο ποσό για κάποιους ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που οι υπόλοιποι θα εισπράττουν τα… υποπολλαπλάσια.

Ούτως ή άλλως η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας έχει ήδη βάλει στο μάτι αρκετούς στόπερ από την ελληνική αγορά. Ο Τάσος Αυλωνίτης του Πανιωνίου είναι πολύ κοντά, ενώ στη λίστα υπάρχουν παίκτες όπως οι Κουρμπέλης και Γούτας.

Εύσημα από Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κατέβηκε τυχαία στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αγίου Νικολάου με 5-0. Ο «τίγρης» διαπιστώνει με ευχαρίστηση πως η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας του από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι εμφανής και απένειμε τα εύσημα στον Τραϊανό Δέλλα. Άλλωστε για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας πέρα από τον προφανή στόχο της ανόδου, που μόνο αν επιδείξει αυτοκτονικές τάσεις η «Ένωση» δεν θα πετύχει, θέλει να αποζημιώνει σε κάθε παιχνίδι τους πιστούς φιλάθλους της με γκολ και θέαμα, για να τους διατηρεί «ζεστούς» σε μία χρονιά που είναι δύσκολη βλέποντας την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική.

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται στο ματς του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Αν και φιλοξενούμενη, η ΑΕΚ θα παίζει… σπίτι της, αφού πέραν του γηπέδου θα έχει και πολύ κόσμο, μιας και ζητήθηκε να τυπωθούν 15.000 εισιτήρια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: