Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Να μην κλείσει η ΚΜΑ»

Gkourlakis2-610x350
Ο Πολυδέυκης Γκουρλάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις που έγιναν για να πάνε οπαδοί του Άρη στην Τούμπα αλλά και στη συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη με την διοίκηση.
Αναλυτικά είπε:
Για την απόφαση να μη δοθούν τελικά εισιτήρια στον Άρη:
“Δε ξέρω αν ήταν προδιαγεγραμμένη απόφαση αλλά εκπλαγήκαμε με τη στάση της αστυνομία που ήθελε να μας δώσει εισιτήρια. Η αστυνομία ήθελε να αφήσει μεγάλα κενά διαστήματα στο γήπεδο κάτι το οποίο ο ΠΑΟΚ δε το δέχθηκε. Από πλευράς Άρη πιστεύουμε ότι έχουν ωριμάσει οι καιροί για να μετακινούνται οι οπαδοί.
Οι οπαδοί του Άρη έχουν δείξει τρομερή ωριμότητα τα τελευταία χρόνια. Να μη ξεχνάμε πως όταν κατέβηκε ο κόσμος του Άρη στον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην χώρα, όπου ήταν 25.000 άτομα δεν άνοιξε ρουθούνι. Το ίδιο και τις τελευταίες φορές που κατέβηκε ο Άρης στη Τούμπα. Υπήρξαν κάποιες ανταλλαγές επιστολών και τόσο εμείς όσο και ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είμαστε θετικοί. Βέβαια γνωρίζαμε πως ο Άρης δε θα έπαιρνε εισιτήρια φέτος καθώς υπήρχε μια ανακοίνωση πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει εισιτήρια για τις θύρες των φιλοξενούμενων, εκεί δηλαδή που θεωρητικά θα ήταν οι οπαδοί του Άρη”.
Για το γεγονός πως δε δόθηκαν εισιτήρια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού:
“Αυτό ήταν μια παρανόηση,  καθώς προφορικά δεν ήθελε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός. Πριν την σύσκεψη μας είπαν πως δε θέλουν εισιτήρια και στη σύσκεψη μας έλεγαν πως δεν ήθελαν να μας δώσουν εισιτήρια και σουίτες στο δεύτερο γύρο. Επιπλέον, η αστυνομία ήταν αρνητική. Δε περιμέναμε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκμεταλλευόταν το γεγονός πως δε βγάλαμε ανακοίνωση. Δε περιμέναμε να κάνει κάτι τέτοιο γιατί δεν υπήρχε λόγος. Με λίγα λόγια, δε μπορούσαμε να δώσουμε εισιτήρια στον Παναθηναικό.”
Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης:
“Είναι ένα μεγάλο και πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι του οποίου την σπουδαιότητα την γνωρίζουμε όλοι. Πρέπει ο Άρης να μπει δυνατά στο παιχνίδι, να μην το φοβηθεί και να το κερδίσει”.
Για την συνέλευση της Κοινωνίας Μελών με την διοίκηση:
“Η διοίκηση της Κοινωνίας Μελών ζήτησε κάποιες απαντήσεις από την διοίκηση για θέματα όπως το αγωνιστικό και το διοικητικό και νομίζω πως πήγαν όλα καλά. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συσπείρωση. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να μην κλείσει η Κοινωνία Μελών Άρη. Βέβαια υπάρχουν κάποια άλλα θέματα που προέχουν και καλό είναι να συζητηθεί ο ρόλος της Κοινωνίας Μελών αργότερα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: