Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κάρι: «Να βρούμε τι κάνουμε λάθος»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του δήλωσε ο Ραμέλ Κάρι. «Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος. Η σεζόν αρχίζει την Πέμπτη», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Κάρι: «Να βρούμε τι κάνουμε λάθος»
Ως ευκαιρία για μία επανεκκίνηση στη σεζόν αντιμετωπίζει το ματς της Πέμπτης με τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό ο Ραμέλ Κάρι.

Μιλώντας στην «Πράσινη», ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε την ανάγκη να βρει η ομάδα του τι έφταιξε για τη μέχρι τώρα κακή πορεία στην Ευρωλίγκα, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του πολύ σύντομα θα είναι αυτή που πρέπει. Δεν έκρυψε, δε, τη χαρά του για την επιστροφή στη φυσική έδρα του «τριφυλλιού» σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αναλυτικά, ο Ραμέλ Κάρι μίλησε για:

-την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Πανιώνιο μετά από εκείνο Μακάμπι. Ήταν μια σκληρή ήττα και πρέπει να ανασυνταχθούμε. Στην Ευρωλίγκα χάσαμε παιχνίδια που μπορούσαμε να πάρουμε. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος, γιατί προφανώς κάτι δεν κάνουμε σωστά. Το καλό είναι πως το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο. Απλώς πρέπει να ρυθμίσουμε κάποια πράγματα και να εμφανιστούμε καλύτεροι τις επόμενες μέρες».

-τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι στην άμυνα και στην επίθεση να εκτελούμε καλύτερα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Δεν είναι εύκολο να βρεις χημεία, όταν ορισμένα παιδιά έχουν πρόβλημα στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς, προσπαθείς να βρεις χημεία κι αυτό μας έχει πληγώσει κάπως. Όμως η σεζόν μας μπορεί να ξεκινήσει την Πέμπτη. Αν έχουμε αυτό στο μυαλό μας, θα είμαστε καλά».

-τον αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας: «Ξέρουμε πως θα έρθουν εδώ και θα προσπαθήσουν να παίξουν καλά. Εμείς απλώς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό. Χρειαζόμαστε σίγουρα την υποστήριξη του κόσμου μας. Ξέρω ότι κάνουμε καλές προπονήσεις κι αν μεταφέρουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις μέσα στο παρκέ θα είμαστε εντάξει».

-την επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα: «Είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί πόσο δύσκολο ήταν για μας που τον προηγούμενο μήνα κάθε παιχνίδι ήταν εκτός έδρας. Στην Ευρωλίγκα είναι όλα θέμα ρυθμού, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι πώς ξεκινάς. Είναι το πώς τελειώνεις. Θα είναι πολύ καλό που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Φυσικά ήταν δίπλα μας στην Κύπρο και στην Κρήτη, αλλά είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ. Θα είναι μεγάλη διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: