Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Γουίλσιρ: «Είμαστε έτοιμοι με τη Γερμανία»

Στο επόμενο φιλικό παιχνίδι με τη Γερμανία στρέφουν την προσοχή τους στην Αγγλία, με τον Τζακ Γουίλσιρ να δηλώνει έτοιμος για το ματς με τα «πάντσερ».

Γουίλσιρ: «Είμαστε έτοιμοι με τη Γερμανία»
Νίκη και μόνο νίκη σκέφτεται ο Τζακ Γουίλσιρ για τον αυριανό φιλικό αγώνα της εθνικής Αγγλίας με τη Γερμανία, αφού δεν θέλει τα «τρία λιοντάρια» να έχουν δύο συνεχόμενες ήττες λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Δεν θέλουμε να χάσουμε και δεύτερο παιχνίδι πριν πάμε στη Βραζιλία. Θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Γερμανία», δήλωσε ο μέσος της Άρσεναλ και στη συνέχεια πρόσθεσε για το προηγούμενο ματς με τη Χιλή:

«Οι Νοτιοαμερικάνοι προσπαθούν με κάποια φάουλ να “παγώσουν” το ρυθμό των αγώνων τους και αυτό είναι εκνευριστικό για τις ευρωπαϊκές ομάδες. Το παιχνίδι με τη Χιλή πρέπει να αποτελέσει μάθημα για εμάς, επειδή ίσως όταν κάποιες ομάδες αντεπιτίθενται ίσως τότε ένα φάουλ – που δεν θα είναι αντιαθλητικό – να είναι χρήσιμο. Ξέρουμε ότι στο Μουντιάλ θα έχουμε κάποιες ομάδες από τη Νότιο Αμερική, για αυτό τουλάχιστον πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: