Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Την έκανε Κουν-ια!! (video)

Ο Κουν Αγκουέρο έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Βοσνίας και έδωσε τη νίκη στην Αργεντινή.

Την έκανε Κουν-ια (video)
Η «αλμπισελέσστε» επικράτησε με 2-0 της αντιπάλου της Εθνικής ομάδας στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ του 2014 σε φιλικό ματς προετοιμασίας που διεξήχθη στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ και έδειξε πως διαθέτει τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Αντίθετα, οι παίκτες του Σάφετ Σούσιτς θα χρειαστούν δουλειά για να κοντράρουν μεγάλους αντιπάλους στη «χώρα του καφέ».

Πάντως, οι δυο τεχνικοί παρέταξαν σχεδόν τις βασικές ενδεκάδες τους στην αναμέτρηση, με σημαντικότερη απουσία αυτή του Λεονέλ Μέσι για τον Αλεσάντρο Σαμπέλα, που δε χρησιμοποίησε καθόλου Λαβέτσι και Ιγκουαϊν. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε στο 40’ με κοντινό πλασέ και στο 66’ με μονοκόμματο σουτ μετά από κάθετη μπαλιά του Μάξι Ροντρίγκεζ.


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Μπασάντα, Φ. Φερνάντεζ, Οταμέντι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Μάξι Ροντρίγκεζ (72’ Μπίλια), Ντι Μαρία (86’ Α. Φερνάντεζ), Παλάσιο, Αγκουέρο (77’ Λαμέλα)

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βρσάγιεβιτς (73’ Σούνιτς), Μπίτσακτσιτς, Κολάτσινατς, Μισίμοβιτς (69’ Χαϊροβιτς), Μεντούνιανιν, Πιάνιτς, Βίτσα, Ιμπίσεβιτς (69’ Κρβζιτς), Τζέκο




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: