Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Στόχος να ανέβουμε στη Football League 2»

Την άνοδο της Σπάρτης στη Football League 2 έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας ο Δήμαρχος της περιοχής, Σταύρος Αργειτάκος, μιλώντας στο NovaΣπορ FM 94,6.

«Στόχος να ανέβουμε στη Football League 2»
Ο κ. Αργειτάκος μίλησε στην εκπομπή των Ηρακλή Αντύπα και Χρήστου Σούτου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια των ομάδων της Πελοποννήσου να διεκδικήσουν και να βρεθούν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, όπως και στη συμπαράσταση του κόσμου και της Δημοτικής Αρχής της περιοχής.

Αναλυτικά:

«Μετά από αρκετό καιρό, το ποδόσφαιρο της Πελοποννήσου κάνει βήματα μπροστά. Και η Σπάρτη έχει δείξει σημάδια προόδου και στοχεύει να ανέβει η ομάδα άμεσα στη Football League 2, μέσω των μπαράζ. Μεγάλη στιγμή για την ομάδα το φιλικό της Τρίτης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κόσμος αρχικά απαξίωνε την προσπάθεια, όμως πλέον αρχίζει να συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της ομάδας.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και προσφέρει συνεχώς ότι μπορεί στα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής.

Ο κόσμος του νομού πλέον πάντα χειροκροτεί τη Σπάρτη όταν πάει να παίξει με τις άλλες ομάδες της περιοχής και δείχνει πως τη σέβεται.

Υπάρχει το μεγάλο γήπεδο της Σπάρτης που διαθέτει όλες τις ανέσεις και έχει πολύ καλά αποδυτήρια, όπως και τα καινούργια τρία γήπεδα που φιλοξενούνται παιδιά της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Το Σπάρταθλον είναι πλέον ένα θεσμός που γοητεύει πολύ κόσμο και αυξάνονται κάθε χρόνοι οι συμμετοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: