Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ανάγκη για συσπείρωση!

Στον «πάγο» μπήκαν οι δεσμεύσεις που ζητούσε η ΚΜΑ από τον Δημήτρη Ηλιάδη. Ηρεμία θέλει στο σύλλογο ο πρόεδρος του συλλόγου. Τι συζήτησαν οι δύο πλευρές. Τρεις επιπλέον επιλογές για τον Μιλίνκοβιτς.

Ανάγκη για συσπείρωση
Με διάθεση να… στριμώξουν τον Δημήτρη Ηλιάδη πήγαν στη συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη και στόχο να πάρουν δεσμευτικές απαντήσεις. Ωστόσο, μετά την παρότρυνση του πρόεδρου του συλλόγου να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή, συμφώνησαν οι δύο πλευρές.

Ο Ηλιάδης θέλει να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή, αλλά όταν θα υπάρξει κλίμα ηρεμίας στο περιβάλλον της ομάδας. Αυτό απάντησε, όταν ερωτήθηκε αν θα γίνει κάτι σύντομα με τον Αμερικάνο, που ενδιαφέρεται για τους «κίτρινους» και αν προτίθεται ο ίδιος ο πρόεδρος να καλύψει την ΑΜΚ.

Πάντως, τέθηκαν αρκετά ζητήματα, όπως οι κακές επιλογές παικτών το καλοκαίρι και αν θα ενισχυθεί ο Άρης τον Ιανουάριο. Υπήρξε συζήτηση για το πώς θα προστατευθεί η ομάδα από τις συνεχείς κακές διαιτησίες.

Υπολογίζει και σε αυτούς

Τα φιλικά με Μακεδονικό και Λιούμπιμετς είχαν ως στόχο να κρίνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αν μπορεί να στηριχθεί σε επιπλέον παίκτες, από αυτούς που έπαιζαν μέχρι στιγμής. Υπήρξαν τρεις παίκτες που τα πήγαν καλά και είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και σε επίσημα παιχνίδια. Πρόκειται για τον Ρένια, που ξεχώρισε, αλλά και τους Λεμονή, Γκόλια. Οι δυο τελευταίοι αγωνίζονται στον άξονα και ο πρώτος στις πτέρυγες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: