Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

“Υπερ της Ελλάδας οι πιθανότητες”

lupu
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ρουμάνος βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ντάνουτ Λούπου, για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ρουμανία.
Αναλυτικά είπε:
Για το πρώτο παιχνίδι των δύο χωρών:
“Στο πρώτο παιχνίδι η Ελλάδα έπαιξε πιο καλά. Πολλοί στη Ρουμανία λένε για το γκολ οφσάιντ αλλά εγώ θεωρώ πως η Ρουμανία απλά δεν ήταν αρκετά καλή. Το σκορ το είχα προβλέψει. Μακάρι να πάει η Ρουμανία στη Βραζιλία αλλά είναι πολύ δύσκολο καθώς δεν υπάρχει το επίπεδο του παρελθόντος.”.
Για την Εθνική Ελλάδος:
“Η Ελλάδα έχει παίκτες με πολλές εμπειρίες αλλά και είναι καλύτερη ομάδα αυτή την εποχή. Μου αρέσει πολύ Σαμαράς ο οποίος όμως δεν έπαιξε καλά τη Παρασκευή. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή άμυνα και δύσκολα δέχεται γκολ”.
Για το πως θα παίξει η Ρουμανία:
“Το βράδυ θα παίξει ο Μαξίμ και θα αλλάξει η εικόνα της Ρουμανίας ωστόσο πάλι θα είναι δύσκολο. Η Ρουμανία θα παίξει διαφορετικά από το πρώτο παιχνίδι και θα είναι πιο επιθετική”.
Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:
“Το παιχνίδι θα κριθεί στο κέντρο όπου η Ελλάδα έχει πλεονέκτημα. Ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι είναι ο Μαξίμ. Τον Μαρικά δεν τον θεωρώ τόσο καλό ποδοσφαιριστή”.
Για το γεγονός πως η Ρουμανία δεν “βγάζει” πλέον παίκτες:
“Η Ρουμανία δε βγάζει πλέον παίκτες καθώς οι ομάδες παίρνουν κυρίως ξένους και δε επενδύουν πάνω στους μικρούς”.
Για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα:
“Πέρασα καλά τα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και με τον Παναθηναϊκό και με την Κόρινθο και με τον ΟΦΗ. Θυμάμαι τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη”.
Για τις πιθανότητες που δίνει:
“Ως Ρουμάνος δίνω 50-50 πιθανότητες όμως αντικειμενικά η Ελλάδα έχει ένα 70-30 υπέρ της”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: