Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κρίσιμη μέρα στον Πανιώνιο!!

Συνάντηση με τη διοίκηση του Πανιωνίου θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μετά τη χθεσινή αποχή από την προπόνηση. Από όσα θα ακούσουν θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις τους.

Κρίσιμη μέρα στον Πανιώνιο
Η υπομονή έχει και όρια. Και οι παίκτες του Πανιωνίου ξεπέρασαν τα δικά τους, αφού βλέπουν ότι η καταβολή μισθών και δεδουλευμένων καθυστερεί, με αρκετούς εξ αυτών να αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης.

Η χθεσινή αποχή από την προπόνηση ήταν μόνο το πρώτο μήνυμα προς τη διοίκηση. Γιατί είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κι άλλα, ίσως ακόμη πιο ηχηρά, αν δεν αλλάξει κάτι.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα, καθώς θα υπάρξει συνάντηση των παικτών με τον Βασίλη Τσάβαλο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Από τα όσα θα ακούσουν από τον πρόεδρο του συλλόγου, οι «κυανέρυθροι» θα καθορίσουν και τη μετέπειτα στάση τους. Και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακραίες αντιδράσεις, από συνέχιση της αποχής μέχρι και προσφυγές.

Ασφαλώς κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να κάνει κακό στην ομάδα (πάνω που βρίσκει ρυθμό με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια) απέχοντας από τις προπονήσεις πριν από το εκτός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, ωστόσο αυτός είναι ένας τρόπος αντίδρασης για όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στην ομάδα. Άλλωστε τα οικονομικά προβλήματα αντί να λύνονται εντείνονται και ποδοσφαιριστές (αλλά και φίλαθλοι) έχουν κουραστεί από τις φήμες περί επενδυτών που δεν εμφανίζονται ποτέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: