Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πρώτος και καλύτερος ο Ναδάλ!!

Νούμερο ένα μέχρι το τέλος του χρόνου και επίσημα ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός πήρε τη νίκη που ήθελε κόντρα στον Βαβρίνκα και παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στην τετράδα των τελικών της ATP!

Πρώτος και καλύτερος ο Ναδάλ!
Δύο σε ένα για τον Ραφαέλ Ναδάλ. Με τη σημερινή «καθαρή» νίκη του με 2-0 σετ κόντρα στον Στανίσλας Βαβρίνκα εξασφάλισε τόσο την παρουσία του στην κορυφή της κατάταξης μέχρι το τέλος του 2013, όσο και αυτή στην τετράδα των τελικών της ATP στο Λονδίνο!

Ο Ισπανός δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο πρώτο σετ ήταν κυρίαρχος, βρέθηκε να σερβίρει για το προβάδισμα, αλλά δέχθηκε μπρέικ, με αποτέλεσμα οι δύο τενίστες να οδηγηθούν στο tie break και έστω και δύσκολα να προηγηθεί εκεί.

Στο δεύτερο ο Ράφα έκανε το μπρέικ, αλλά ο Ελβετός του απάντησε και ξανά οι δυο τους κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στην «ρώσικη ρουλέτα». Εκεί έγινε πραγματικός «πόλεμος», οι δύο τενίστες πήγαιναν πόντο-πόντο, ωστόσο την κατάλληλη στιγμή ο Ισπανός «χτύπησε» και μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά πήρε τη σπουδαία νίκη, «σφραγίζοντας» για 3η χρονιά στην καριέρα του το νούμερο ένα ως το τέλος της χρονιάς!

Το βράδυ (22:00) αναμετρώνται οι Μπέρντιχ-Φερέρ και πλέον η... μάχη για το δεύτερο εισιτήριο στα ημιτελικά του τουρνουά αναμένεται να «φουντώσει».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: