Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μίτσελ: «Αυτό είναι ποδοσφαιρική δικαιοσύνη…»

Στον Ρομπέρτο, όπως είναι φυσικό, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Μπενφίκα. Ο Μίτσελ αναφέρθηκε και στην πρόκριση.

Μίτσελ: «Αυτό είναι ποδοσφαιρική δικαιοσύνη…»
Η ικανοποίησή του δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ο Μίτσελ, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, η οποία ήρθε κόντρα στην εικόνα του αγώνα. Ο Ισπανός τεχνικός παρομοίασε το σημερινό παιχνίδι με εκείνο της Πορτογαλίας, τονίζοντας πως σήμερα υπήρξε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

«Αυτή είναι η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ότι χάσαμε στην Μπενφίκα το πήραμε σήμερα. Ότι πόνο νιώσαμε τότε. Πρέπει να συγχαρώ όλους τους παίκτες, αλλά δεν χρειάζεται να πούμε καν ποιος είναι ο Σωτήρας μας σήμερα. Πολλές φορές συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Και οι τερματοφύλακες παίζουν. Δεν ήταν μόνο αυτός, όλοι πάλεψαν και είμαστε ευχαριστημένοι που σκοράραμε από στημένη φάση».

Για το Ρομπέρτο και όσα γράφτηκαν στην Πορτογαλία: «Δεν είναι μόνο αυτό για τον Ρομπέρτο. Πήρε εκδίκηση αλλά είμαι ευχαριστημένος από την όρεξη που δείχνει. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι του είπα. Το αγκάλιασα και τον ευχαρίστησα για την εμφάνιση που έκανε».

Για την πρόκριση: «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέση. Έχουμε επτά βαθμούς, τους αξίζουμε και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: