Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

det_alki_soum
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ισραηλινός τεχνικός, Ιιτζάκ Σουμ, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα.
Αναλυτικά είπε:
Για τα  παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:“Η Μακάμπι  Χάιφα προηγήθηκε όμως δε κέρδισε στο τέλος. Το παιχνίδι στο Ισραήλ θα είναι πολύ διαφορετικό. Η Μακάμπι έχασε δύο παιχνίδια στη σειρά και οι παίκτες της θα δώσουν τα πάντα για επανέλθουν σε καλή αγωνιστή κατάσταση και στα νικηφόρα αποτελέσματα”.
Για το πως θα είναι το παιχνίδι:“Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Η Μακάμπι έχει πολλά προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσει να διαχειριστεί. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και θεωρώ πως το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία”.
Για το τακτικό κομμάτι του αγώνα:“Η τακτική για μένα δεν έχει μεγάλη σημασία. Για εμένα άμα σκοράρεις θα κερδίσεις. Η Μακάμπι έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή αλλά είναι αδύναμη αμυντικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Το απέδειξε αυτό καθώς ανέτρεψε ένα σκορ της τάξης του 0-2 ενώ παράλληλα έχασε και δύο πέναλτι”.
Για το ποιοί παίκτες θα κάνουν τη διαφορά:“Η Μακάμπι αι ο ΠΑΟΚ είναι συμπαγείς ομάδες συνόλου. Δεν έχουν παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Δεν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης αλλά ως σύνολο είναι δυνατή και δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίζεις στην έδρα της. Από εκεί και πέρα δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ για να έχω άποψη για τις ατομικές ικανότητες των παικτών του”.
Για το κατά πόσο μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό:“Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και ξέρει να κερδίζει τίτλους. Το μυστικό είναι  είναι να κερδίζεις όλες τις μικρές ομάδες και παράλληλα να μην χάνει στα ντέρμπι”.
Για τον Χούμπ Στεφενς:“Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να ενδυναμωθεί τον Ιανουάριο. Ο Στέφενς έχει την εμπειρία να γνωρίζει τι κινήσεις και προσθήκες πρέπει να γίνουν για να μπορέσει οη ομάδα να συνεχίσει να έχει υψηλούς στόχους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: