Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Κλείστηκαν» στα αποδυτήρια Μιλίνκοβιτς-παίκτες!!

Μία ήττα ποτέ δεν φέρνει την καταστροφή. Ιδίως όταν γίνεται μία νέα προσπάθεια που θα έχει δεδομένο σκαμπανεβάσματα, καλά και άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι αυτονόητο συμπέρασμα. Οι συνεχόμενες «σφαλιάρες» βέβαια δεν παύει να πονάνε τον Άρη και η αυτοπεποίθηση και η όποια ηρεμία της ομάδας να κλονίστηκαν, όπως και η αγωνιστική εικόνα σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα υπήρξαν σαφώς πισωγύρισμα για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς βλέποντας το αγωνιστικό τμήμα να λειτουργεί υπό το καθεστώς της κρίσης και την ψυχολογία (έστω κι αν ο ίδιος δεν το παραδέχεται) στα… τάρταρα, αποφάσισε χθες να αναλάβει τα μέτρα του. Ο Σέρβος λοιπόν κλείστηκε για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές του. Ήταν ένα group therapy ανασύνταξης των «κιτρινόμαυρων» εν όψει των δυσκολιών που έχουν να αντιμετωπίσουν για τη συνέχεια. Ειπώθηκαν πολλά χθες στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, τα οποία κρατιούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό. «Ό,τι θα ειπωθεί εδώ μέσα θέλω και πρέπει να μείνει εδώ», σημείωσε σε κάποια φάση ο Μιλίνκοβιτς στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σέρβος έδειξε ενοχλημένος για πολλά πράγματα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και ζήτησε χθες να γίνει ένας διάλογος προκειμένου να βρεθεί λύση και η ομάδα να χαράξει μια κοινή πορεία για τη συνέχεια. Όλοι γνωρίζουν, άλλωστε, ότι η ομάδα θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να βρει τον δρόμο της και χρειάζεται κλίμα ενότητας, το οποίο ναι μεν υπάρχει αλλά πάντοτε οι ήττες φέρνουν κλονισμό… Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: