Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στο κόλπο η Κοπεγχάγη, ισοπαλία στο Τορίνο!!

Η Ρεάλ απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο «Γιουβέντους Αρίνα» και σχεδόν εξασφάλισε την πρωτιά και την πρόκριση. Στο κόλπο η Κοπεγχάγη νίκησε την Γαλατά 1-0

Στο κόλπο η Κοπεγχάγη, ισοπαλία στο Τορίνο
Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους, έπαθε μπλακ-άουτ για ένα δεκάλεπτο, έσωσε τον έναν πόντο (2-2) κόντρα στη Ρεάλ, αλλά παραμένει τελευταία στον 2ο όμιλο.

Η Κοπεγχάγη με ένα γκολ του Μπράατεν νωρίς νίκησε 1-0 την Γαλατά και την έπιασε στην 2η θέση, χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Βάιλαντ στην επανάληψη.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-2

Η Γιουβέντους πίεσε από την αρχή και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να απειλήσει από κάθε δυνατό σημείο. Ήταν ο Βιδάλ που δοκίμασε αρκετές φορές τα πόδια του, ενώ ο Κασίγιας με το πόδι έκανε μια απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Μαρκίζιο μετά από σέντρα του Τέβες. Τελικά το γκολ ήρθε για την «Μεγάλη Κυρία» στο 41’ όταν ο Βαράν ανέτρεψε τον Πογκμπά και ο Βιδάλ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0.

Ένα λάθος του Κάσερες, στέλνει τη μπάλα στον Μπενζεμά στο 53ο λεπτό και ο Γάλλος δίνει ασίστ στον Ρονάλντο για την ισοφάριση. Σε εκείνο το σημείο η Γιούβε υπέστη μπλακ-άουτ μιας και ακολουθεί δοκάρι του Αλόνσο στο 56ο, ενώ στο 60’ ο Μπέιλ από πάσα του Ρονάλντο κόβει από τα δεξιά προς τα μέσα και με σουτ, γυρίζει το ματς σε 2-1. Η ιταλική ομάδα αντέδρασε έξι λεπτά αργότερα με τον Κάσερες να βγάζει βαθιά σέντρα και τον Γιορέντε να νικάει τον Βαράν και να γράφει το 2-2.


ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1-0


H Κοπεγχάγη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε λίγο μετά την συμπλήρωση πέντε λεπτών. Μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Γκίσλασον μπήκε από τα δεξιά και ο Μπράατεν πετάχτηκε μέσα από τη μικρή περιοχή με τακουνάκι για να κάνει το 1-0. Οι Δανοί λίγο έλειψε να φτάσουν στο 2-0, όταν ο Γιόργκενσεν σημάδεψε το δοκάρι. Το πρώτο μισό του ημιχρόνου ήταν συντριπτικά για τους Δανούς, με την Γαλατά να αρχίζει σταδιακά να ισορροπεί μετά το 25ο λεπτό. Ο Φελίπε Μέλο είχε κοντινή κεφαλιά στο δοκάρι στο 35ο λεπτό, ενώ στο 42’ ο Ιζκάν έκανε μια εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Μπράατεν.

Ο Βάιλαντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος, μιας και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, παρά τις τρομερές προσπάθειες, των Ντρογκμπά στο 69ο και το 74ο, αλλά και στο 83ο του Μπουράκ Γιλμάζ. Με αυτόν τον τρόπο η Κοπεγχάγη μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16».



Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη 1-0
6’ Μπράατεν
Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2
42’ πεν. Βιδάλ, 66’ Γιορέντε – 53’ Ρονάλντο, 60’ Μπέιλ

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 10 10-4
2. Γαλατασαράι 4 6-10
3. Κοπεγχάγη 4 3-8
4. Γιουβέντους 3 6-7

Η επόμενη αγωνιστική (27/11):

Γιουβέντους – Κοπεγχάγη
Ρεάλ - Γαλατασαράι Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: