Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΡΟΜΠΕΡΤΟ, σκέτο!!

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο, τον Ρομπέρτο Κάρλος, τον Ρομπέρτο Καβάλι, τον Ρομπέρτο Μπενίνι, τον Ρομπέρτο Ροσελίνι και τον ΡΟΜΠΕΡΤΟ τον… σκέτο
Υπάρχουν ο Ρομπέρτο Μπάτζιο (μεγάλος Ιταλός ποδοσφαιριστής), ο Ρομπέρτο Κάρλος (σπουδαίος Βραζιλιάνος παίκτης), ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι (Ιταλός προπονητής και μεγάλος παίκτης του παρελθόντος), ο Ρομπέρτο Μαντσίνι (Ιταλός τεχνικός της Γαλατά και σπουδαίος επιθετικός στα νιάτα του), ο Ρομπέρτο Σολδάδο (Ισπανός σέντερ φορ της Τότεναμ), ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο (πρώην προπονητής της Τσέλσι που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ και σπουδαίος παίκτης), ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (νυν προπονητής της Εβερτον).

Δεν είναι οι μόνοι διάσημοι Ρομπέρτο στον αθλητισμό. Υπάρχουν κι άλλοι διάσημοι. Ο Ρομπέρτο Λουόνγκο (φημισμένος Καναδός παίκτης του χόκεϊ), ο Ρομπέρτο Ντουράν (διάσημος μποξέρ από τον Παναμά), ο Ρομπέρτο Αλομάρ (σπουδαίος παίκτης του μπέιζμπολ), ο Ρομπέρτο Κέλι (επίσης διάσημος παίκτης του μπέιζμπολ με καταγωγή από τον Παναμά), ο Ρομπέρτο Κάστρο (πολύ γνωστός αμερικανός παίκτης του γκολφ).
Δεν είναι μόνο στον αθλητισμό οι διάσημοι Ρομπέρτο όμως. Υπάρχουν παντού Ρομπέρτο. Ο Ρομπέρτο Ροσελίνι (ίσως ο μεγαλύτερος Ιταλός σκηνοθέτης), ο Ρομπέρτο Μπενίνι (καταπληκτικός Ιταλός κωμικός), ο Ρομπέρτο Καβάλι (διάσημος Ιταλός μόδιστρος), ο Ρομπέρτο Οτσι (φημισμένος Αμερικανός παραγωγός ταινιών όπως το Σταρ Τρεκ και το Mission Impossible), o Ρομπέρτο Μπολάνο (διάσημος Χιλιανός συγγραφέας και ποιητής), ο Ρομπέρτο Λεάλ (ο πολύ γνωστός Πορτογάλος τραγουδιστής), ο Ρομπέρτο Μπολ (πασίγνωστος χορευτής), ο Ρομπέρτο Ντιάνα (διάσημος Ιταλός κιθαρίστας).
Υπάρχουν λοιπόν όλοι αυτοί, υπάρχει και ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ! Τι, θέλετε και συστάσεις…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: