Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Υποχρέωση μας να τιμήσουμε τον Πρέλεβιτς»

111_front
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ο πρόεδρος του Σ.Φ ΠΑΟΚ Σκύδρας “Πάμπλο Γκαρσία”, Τάσος Τσίου, για την βράβευση που θα γίνει από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο προς το πρόσωπο του Μπάνε Πρέλεβιτς.
Αναλυτικά είπε:
Για την βράβευση του Μπάνε Πρέλεβιτς:
“Πιστεύω πως είναι υποχρέωση μας να βραβεύσουμε τον Πρέλεβιτς. Έχει δείξει ως αθλητής ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τον τιμήσουμε. Η ομάδα έχει ένα παιχνίδι εκτός έδρας και μόλις γυρίσει από Ρωσία θα γίνει η βράβευση στις 16 του μηνός. Η μέρα θα του ανήκει και θα βραβευτεί μόνο αυτός.
Όταν του το προτείναμε μας ευχαρίστησε ήταν θετικός και δε το σκέφτηκε καθόλου. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως πάει καλά η ομάδα και θα γίνει μια ωραία γιορτή. Μας είπαν ότι μπορεί να είναι και κάποιοι παίκτες μαζί μας. Η εκδήλωση θα γίνει στον σύνδεσμο της Σκύδρας στις 6 το απόγευμα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας. Είμαστε μια οικογένεια σε όλα τα τμήματα. ΠΑΟΚ είναι και το Μπάσκετ και το Βόλεϊ και το Χάντμπολ”.
Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:
“Δεν με έχει εντυπωσιάσει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Περίμενα περισσότερα πράγματα και δεν βλέπω το ποδόσφαιρο που ήθελα να δω. Μου φαίνεται πως έχουν μείνει καταλύματα από τις προηγούμενες χρονιές. Εμένα μου αρέσει  να καθαρίζω τους αγώνες από την αρχή. Αυτό περίμενα και από την ομάδα”.
Για τους στόχους του:
“Στόχος  μου είναι  η ολυμπιάδα της Βραζιλίας. Δε θα  συμμετέχω σε μικρές διοργανώσεις καθώς έχει καταπονηθεί ο οργανισμός μου. Οι ρίψεις είναι ένα άθλημα που φέρνει τραυματισμούς στους ώμους όπου έκανα και εγχείριση. Μετά την ολυμπιάδα σκοπεύω να κλείσω την καριέρα μου”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: