Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

“Καυτές” μεταγραφές που… ψήνονται!! (vids)

messi
Μπορεί να είναι ακόμα Νοέμβριος, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φήμες για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και φυσικά του επόμενου καλοκαιριού.
Το arenafm.gr ξεψάχνισε τα διεθνή μέσα και σας παρουσιάζει 10 “καυτές” φημολογούμενες μεταγραφές που παίζουν δυνατά για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

10. Ραμίρες στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η πώληση του Μεσούτ Έζιλ στην Άρσεναλ έχει δημιουργήσει τάσεις φυγής στον Σάμι Κεντίρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι φανατικός θαυμαστής του Γερμανού μέσου και στη “βασίλισσα” ενδιαφέρονται για τον Ραμίρες της Τσέλσι. Δεν θα ήταν περίεργο αν βλέπαμε μια ανταλλαγή στο κοντινό μέλλον με τον Βραζιλιάνο να μετακομίζει στη Μαδρίτη και έτσι όλες οι πλευρές θα είναι ευχαριστημένες.
9. Λεβαντόφσκι στην Αγγλία
Τo συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού με την Ντόρτμουντ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη οι μάνατζερ κάνουν λόγο για; συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Λεβαντόφσκι αποτελούσε τον διακαή πόθο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε τη Γιουνάιτεντ να καταθέτει πρόταση για να τον δελεάσει. Ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του υπάρχει τόσο από τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και από την Τσέλσι.
8. Φόρστερ στην Μπαρτσελόνα
Ο Βίκτορ Βαλντές αποκάλυψε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, με τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν τον αντικαταστάτη του και ο Φρέισερ Φόρστερ της Σέλτικ αποτελεί έναν από τους υποψήφιους. Ο Τσάβι τον χαρακτήρισε παίκτη παγκόσμια κλάσης και σπουδαίο ταλέντο και έτσι μια μετακίνηση του στην Βαρκελώνη είναι πιθανή.
7. Καγκάβα στη Βόλφσμπουργκ
Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλιώς ονειρευόταν την καριέρα του εκτός Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Πρέμιερ Λιγκ. Στους “κόκκινους διαβόλους” δεν έχει το χρόνο που θα επιθυμούσε και ήδη έχει αρχίσει τις πιέσεις για να αποχωρήσει. Το γερμανικό πρωτάθλημα φαντάζει ως ο πιο πιθανός προορισμός, με τον προπονητή της Βόλφσμπουργκ να έχει δηλώσει πως τον ενδιαφέρει η περίπτωσή του.
6. Μπαλοτέλι στην Τσέλσι
Ο εκκεντρικός χαρακτήρας του Μάριο Μπαλοτέλι δεν τον αφήνει να στεριώσει σε καμία ομάδα. Ήδη στη Μίλαν οι συμπαίκτες του κάνουν αναφορές στη συμπεριφορά του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Ιταλό επιθετικό και έχει ζητήσει μια μεταγραφή σε αυτή τη θέση τον Ιανουάριο. Μια επανένωση των δύο ανδρών, μετά τη συνύπαρξή τους στην Ίντερ δεν είναι απίθανο σενάριο.
5. Μπενζεμά στη Λίβερπουλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει πίσω για την απόκτηση του Λουίς Σουάρεζ από τη Λίβερπουλ και ήδη ετοιμάζει νέες προτάσεις για να τη δελεάσει να της τον παραχωρήσει. Μέσα σε μία από αυτές τις προτάσεις προσφέρεται και ο Καρίμ Μπενζεμά ως έμψυχο αντάλλαγμα. Αν η Λίβερπουλ αποτύχει και φέτος να προκριθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ, πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Σουάρεζ και ας δηλώνει χαρούμενος που είναι στην ομάδα.
4. Ρόις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ντέβιντ Μόγιες κατηγορείται πως δεν έκανε μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και ήδη ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του τον Ιανουάριο ή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Μάρκο Ρόις φέρεται να έχει ρήτρα 34 εκατ. λιρών στο συμβόλαιό του και είναι ψηλά στη λίστα των “διαβόλων”. Όσο και αν στη Ντόρτμουντ θέλουν να τον κρατήσουν, αν η πρόταση αγγίξει τη ρήτρα δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν.
3. Βαλντές στην Άρσεναλ
Η Άρσεναλ εδώ και καιρό αναζητά ένα πρωτοκλασάτο όνομα για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Βαλντές το καλοκαίρι αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα και οι “κανονιέριδες” θα κινηθούν για την απόκτησή του σύμφωνα με βρετανικά και ισπανικά δημοσιεύματα.
2. Μπέιλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τι και αν ο Μπέιλ μετράει μερικούς μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια αποχώρησής του το επόμενο καλοκαίρι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Στην Αγγλία κυκλοφορεί η φήμη πως είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμη περισσότερα από αυτά που έδωσε η Ρεάλ για να τον πάρει από την Τότεναμ, αλλά θεωρείται απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο και φυσικά εξαρτάται από τις εμφανίσεις του φέτος στην Ισπανία.
1. Μέσι στην Τσέλσι
Το καλοκαίρι που πέρασε αναφέρθηκε πρόταση 210 εκατ. λιρών από ομάδα που δεν έγινε γνωστή για τον Λιονέλ Μέσι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η ομάδα αυτή ήταν η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ψάχνουν εδώ και καιρό έναν επιθετικό παγκόσμια κλάσης και το μόνο σίγουρο είναι πως τα χρήματα υπάρχουν! Με μια ακόμα μεγαλύτερη πρόταση η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα έλεγε όχι ακόμα και αν επρόκειτο για τον κορυφαίο για πολλούς παίκτη στον πλανήτη. Και αν το ποσό σας φαίνεται απίστευτο, με τη διαφήμιση που υπάρχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο και τις χορηγίες, συν την πώληση φανελών τα χρήματα αυτά μπορούν να αποσβεστούν ακόμα και μέσα σε ένα έτος.
Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν παύουν να είναι φήμες, αλλά το ποδόσφαιρο είναι μια αγορά και τα ποσά έχουν ξεφύγει από αυτά που μπορεί να διανοηθεί ο απλός κόσμος. Τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι πολύ πιθανά και ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ή όχι.












Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: