Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Να αποδοθεί δικαιοσύνη»

eleftheriadis_1_1
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής Σάκης Ελευθεριάδης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το φλέγον ζήτημα με το προαποφασιμένο αποτέλεσμα και την καταγγελία που μπλέκει τρεις ποδοσφαιριστές του “Γηραιού”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έγιναν κάποιες καταγγελίες από τον πρώην γενικό αρχηγό της Νίκης Βόλου, εμείς από το πρωί με την κλήση σε απολογία αλλά και την απολογία των ποδοσφαιριστών το οποίο ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε για το λόγο ότι έγιναν συγκεκριμένες κατηγορίες, οπότε πρώτα έπρεπε να ακούσουμε τα παιδιά. Εκδώσαμε μια συγκεκριμένη ανακοίνωση με συγκεκριμένο στόχο να δώσει ο συγκεκριμένος καταγγέλλον ή ο δημοσιογράφος εφόσον έχει τα στοιχεία όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων.  Γιατί μέχρι τώρα έχουν εκδοθεί στην δημοσιότητα πολύ λίγα στοιχεία. Αυτήν την στιγμή η καταγγελία έγινε και ο Ηρακλής άμεσα  θα βρίσκεται στον αθλητικό εισαγγελέα προκειμένου να λάβει γνώση της καταγγελίας και να είστε σίγουροι ότι αν υπάρχουν αδιάψευστα αποδεικτικά στοιχεία, ο Ηρακλής θα κινηθεί αμέσως εναντίων κάθε υπευθύνου».
Για το τι είπαν οι ποδοσφαιριστές στην απολογία τους: «Αρνούνται κατηγορηματικά, μάλιστα δήλωσαν δημόσια ότι όλα αυτά γίνονται για χρήματα που χρωστάει η πρώην ομάδα τους σε αυτούς. Το οποίο βέβαια δεν ενδιαφέρει τον Ηρακλή, εμείς δεν έχουμε κάτι με την Νίκη Βόλου, απλώς λέμε για ποιο λόγο έγινε αυτή η καταγγελία χθες μετά το παιχνίδι και δεν έγινε πριν και γιατί δεν δόθηκαν όλα τα στοιχεία στην δημοσιότητα. Σήμερα γιατί υπάρχει σιγή ιχθύος; Γιατί δεν βγαίνουν από το πρωί να πούνε αυτά που τους προκαλούμε; Ποια είναι τα ονόματα; Το ξαναλέω δεν έχουμε κάτι με την Νίκη Βόλου, αν είναι αληθές το συμβάν θα υπάρχει παραδειγματική τιμωρία. Δεν πετάμε στα σύννεφα, εμείς θέλουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Ηρακλή, επειδή όμως οι ποδοσφαιριστές το αρνούνται  κατηγορηματικά δεν πρέπει να τους σταυρώσουμε με μια ημιτελής καταγγελία χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Επίσης ζητάμε να μάθουμε ποιος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκη Βόλου ο οποίος «κάρφωσε» τους ποδοσφαιριστές γιατί αυτό λέει η καταγγελία. Ας μας τον πούνε να βγει δημόσια να τοποθετηθεί να δοθεί το αποδεικτικό υλικό και να μην δημιουργείται καμία σκιά για κανέναν ποδοσφαιριστή και καμία ομάδα».
Για την πορεία της ομάδας: «Το απογοητευτική πορεία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα , είναι ακόμα χειρότερη. Θέλω να πιστεύω ότι με την έλευση του νέου τεχνικού η ομάδα θα βρει τον δρόμο της ,πιστεύω ότι το κακό ξεκίνημα μέχρι στιγμής ήταν έλλειψη χημείας και τίποτα παραπάνω. Άμα κάνουμε δυο σερί νίκες τα παιδιά θα πάρουν ψυχολογία και από εκεί και πέρα θα είναι όλα πιο εύκολα. Στην ομάδα λείπει και η χημεία αλλά και η ψυχολογία αυτή την στιγμή, αλλά θεωρώ ότι αργά η γρήγορα ο Ηρακλής θα βρει τον δρόμο του καθώς ο μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: