Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αμορίμ: «Μεγάλη εμφάνιση ο Ρομπέρτο…»

Υπεύθυνο για την ήττα της Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό θεωρεί τον Ρομπέρτο ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Αμορίμ: «Μεγάλη εμφάνιση ο Ρομπέρτο…»
Η καλή εμφάνιση της Μπενφίκα σταμάτησε πάνω στον Ρομπέρτο και έτσι ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Ρούμπεν Αμορίμ μετά το τέλος του αγώνα.

«Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πρέπει να επισημάνουμε τη δουλειά όλης της ομάδας, γιατί παλέψαμε ως το τέλος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλη εμφάνιση. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε όσο υπάρχουν πιθανότητες. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας κι ας ελπίσουμε να έχουμε περισσότερη τύχη στο μέλλον», ανέφερε ο μέσος των «αετών».


Μάτιτς: «Μια φάση έκαναν και σκόραραν…»

Ο Νεμάνια Μάτιτς δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς η Μπενφίκα έχασε από τον Ολυμπιακό.

Η αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού σε αντίθεση με τη δυστοκία της Μπενφίκα λόγω… Ρομπέρτο ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Νεμάνια Μάτιτς για το αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη».

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν πολύ καλός. Έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις, ενώ ο Ολυμπιακός με μία φάση σκόραρε. Δεν ξέρω τι να πω… Πλέον είναι πιο δύσκολο να προκριθούμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, γιατί με λίγη περισσότερη τύχη θα παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Σέρβος μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: