Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ρομπέρτο: «Όχι εκδίκηση, δώρο»

Ρομπέρτο: «Όχι εκδίκηση, δώρο» Ως ένα δώρο για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Ρομπέρτο την εξαιρετική του εμφάνιση στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπενφίκα. «Το καλοκαίρι θα ξέρουμε», είπε ο Ισπανός για την παραμονή του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπενφίκα παρουσιάστηκε ο Ρομπέρτο μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η εμφάνισή του αποτελεί δώρο για την ομάδα και τον εαυτό του και όχι εκδίκηση για τα όσα γράφτηκαν προ ημερών από τον πορτογαλικό Τύπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν βραδιά Champions League με όλη της σημασίας της λέξης, έτσι είναι αυτά τα ματς στη διοργάνωση. Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι για να το δει κανείς, κυρίως για τους δικούς μας φιλάθλους και στο τέλος ήρθε ευτυχώς η νίκη».

Για την εμφάνισή του: «Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν και καλά και κακά πράγματα για κάθε παίκτη. Πολλές φορές γράφονται πολλά πράγματα από τους δημοσιογράφους όμως δεν πρέπει να δίνεις σημασία. Η σημερινή μου εμφάνιση πάντως δεν ήταν εκδίκηση αλλά ένα δώρο για εμένα και για όλη την ομάδα».
Για την αποθέωση των οπαδών: «Ναι, κατάλαβα ότι έλεγαν κάτι για εμένα. Το μεγαλύτερο δώρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να έχει την αναγνώριση από τους οπαδούς της ομάδας του και εγώ τους ευχαριστώ πάρα πολύ».
Για το θέμα της παραμονής του: «Κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και στο τέλος της σεζόν θα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό». 



«Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση»

Χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε κι έδωσε τη νίκη κόντρα στην Μπενφίκα ο Κώστας Μανωλάς, το αφιέρωσε στον Θεό…

Το τέρμα του Μανωλά και οι σωτήριες επεμβάσεις του Ρομπέρτο χάρισαν στον Ολυμπιακό τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Μπενφίκα, αποτέλεσμα που όπως δήλωσε και ο Έλληνας αμυντικός στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Τώρα θέλουμε μόνο μία νίκη με Άντερλεχτ και θα προκριθούμε μετά από πολλά χρόνια στον επόμενο γύρο. Αφιερώνω το γκολ που σημείωσα πρώτα από όλα στον Θεό που είμαι γερός και υγιέστατος και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: