Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αίσωπος: «Ψηλά ο ΠΑΟΚ»

paokk
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο εμπορικός διευθυντής της “Prime Insurance”, Σεραφείμ Αίσωπος, για την συνεργασία του ΠΑΟΚ με την μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.
Αναλυτικά είπε:
Για την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ:
“Με προτροπές της διοίκησης ασφαλίζουμε όλα τα παιδιά των ακαδημιών. Βλέπουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από την διοίκηση, την ομάδα και το προπονητικό τιμ. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά συνεργασίας μας και επιθυμούμε ως εταιρεία εκτός από την οικονομική ενίσχυση να δώσουμε κίνητρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο γήπεδο. Ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία, πολύ λαό στις πλάτες του και πρέπει να στηριχθεί”.
Για τον διαγωνισμό στα ημίχρονα των αγώνων του ΠΑΟΚ:
“Ήταν μια ιδέα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, του κύριου Γαλατσόπουλου, του κύριου Μαλελή και του κύριου Χορόζογλου. Σπονσοράρουμε έναν μικρό διαγωνισμό που θα γίνεται από το κέντρο του γηπέδου. Όποιος ευστοχεί από αυτή την απόσταση θα κερδίζει το ποσό των 100 ευρώ μαζί με μια φανέλα και μια μπάλα. Άμα δε τα καταφέρει κάποιος, αυτά τα χρήματα θα πάνε στο τέλος της χρονιάς σε ένα ίδρυμα. Αυτός ο διαγωνισμός θα γίνεται σε κάθε αγώνα”.
Για τα εκπτωτικά προγράμματα της “Prime Insurance”:
“Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που συνδέονται εμπράκτως με τον σύλλογο όπως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, τα μέλη των ακαδημιών και οι οικογένειες τους, τα μέλη των ερασιτεχνικών σωματείων και γενικότερα όσοι επισκέπτονται τους αγώνες μπορούν με αυτά τα αποδεικτικά να απευθύνονται στα ειδικά μας γραφεία, σε ειδική τηλεφωνική γραμμή που έχουμε ορίσει για τον ΠΑΟΚ και να έχουν σημαντικές εκπτώσεις στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου, στα ασφάλιστρα υγείας και στα ασφάλιστρα της κατοικίας τους. Αυτά είναι εδικά προνόμια για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο σαιτ της ομάδα”.
Για το πως βλέπει την συνεργασία αυτή:
“Αυτή η συνεργασία μας έχει αυξήσει την αναγνωσιμότητα όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Προσεγγίζουμε με ευαισθησία τον αθλητισμό και γενικά τα κοινωνικά αθλητικά δρώμενα της χώρας και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα δυνατό “brand name” στη χώρα και σαφέστατα μας βοηθάει εμμέσως να γίνουμε πιο γνωστοί”.
Για το παιχνίδι με τη Χιμίκ:
“Ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Χιμίκ σε κομμάτι μπάτζετ είναι η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κερδίσει δημιουργεί προϋποθέσεις για την πρώτη θέση στον όμιλο”.
Για την επιθυμία του Κοντομηνά στην Ευρώπη:
“Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει στην Ευρώπη. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και η συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι πολύ σημαντική”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: