Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ευτυχώς, δεν πάθαμε και τίποτα!!

Ο Ολυμπιακός, νίκησε την Μπενφίκα με ήρωα τον Ρομπέρτο κι οι φίλοι του Θρύλου, πέρασαν ένα θρίλερ που δεν προσφερόταν για καρδιακούς . Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Ευτυχώς, δεν πάθαμε και τίποτα
Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι πως ο Θρύλος βρίσκεται με το ένα πόδι στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τα λεφτά είναι πάρα πολλά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς, σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έκανε και σε αυτό το παιχνίδι τον έφαγε το άγχος. Ήταν μια αναμέτρηση άκρως ψυχοφθόρα, στην οποία ξεχώρισε ο Ρομπέρτο, ο άνθρωπος που φαίνεται πως αλλάζει τη μοίρα του Θρύλου στην κορυφαία διοργάνωση για φέτος. Οι δύο νίκες που έχει πάρει ως τώρα ο Ολυμπιακός, του ανήκουν κατά μεγάλο ποσοστό.

Τόσο στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ σε εκείνο το εφιαλτικό πρώτο μέρος, όσο και στο σημερινό ματς, έκανε απίθανα πράγματα. Ο Ρομπέρτο είναι από τους ελάχιστους τερματοφύλακες στην ιστορία του Θρύλου, που έχει κάνει σε τόσο σύντομο διάστημα τόσο αισθητή την παρουσία του και συνάμα η συμβολή του είναι εξαιρετικά καθοριστική.

Το ματς για τον Ολυμπιακό, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Ούτε για τον προπονητή του, μιας και το άγχος, ξεπερνούσε και τα λογικά επίπεδα. Οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» ήταν πολύ σφιγμένοι και δεν αποκλείω αυτό το προβάδισμα, σχετικά νωρίς, να τους επιβάρυνε περισσότερο.

Θέλησαν να το διαχειριστούν, αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν παρά πολύ μεγάλο το διάστημα των περίπου 77 λεπτών συν των καθυστερήσεων για να παίξεις μόνο με αυτό. Πολλές από τις ευκαιρίες της Μπενφίκα, ήταν δώρα της άμυνας, ωστόσο ο τεράστιος Ρομπέρτο κράτησε αυτή την πολύτιμη νίκη. Τώρα αρκεί ο Θρύλος να πάρει το ματς με την Άντερλεχτ, ώστε να μπορέσει να προκριθεί στους «16» και να πάρει τα λεφτά που θα είναι πολλά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: