Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Γεωργιάδης στο Metropolis: ''Ο Άρης αντιμετωπίζεται διαφορετικά από την διαιτησία''

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και του Παναθηναϊκού Γιώργος Γεωργιάδης (του Σάββα) μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή ''Στην Σέντρα'' για το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής μεταξύ των δύο πρώην ομάδων του, σχολιάζοντας παράλληλα και το μείζον θέμα της διαιτησίας, που απασχολεί έντονα τους κίτρινους.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:«Καταρχήν δεν έχει καμία σχέση το φετινό παιχνίδι σχετικά με τα προηγούμενα. Ο Άρης φέτος έχει τα δικά του προβλήματα, περισσότερα θεωρώ από τον Παναθηναϊκό. Αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί ο Άρης να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και δεν έχει νίκη εντός έδρας. Όταν δεν μπορείς να παίξεις παραγωγικό ποδόσφαιρο, στα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να δείξεις πόσο μεγάλη ομάδα και όταν είσαι παραγωγικός, δεν μπορείς να κάνεις φάσεις.


Για τα προβλήματα του Άρη: «Υπάρχουν πολλά οικονομικά, αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα. Για να σταθώ και στο μείζον θέμα της διαιτησίας, θεωρώ πως ο Άρης αντιμετωπίζεται διαφορετικά από την διαιτησία. Όταν παίζεις σε παιχνίδια με δέκα και εννέα παίκτες κάτι δείχνει. Η κόκκινη κάρτα του Έλτσνερ είναι για γέλια. Θεωρώ πως δεν ήταν τόσο δυνατό το μαρκάρισμα για απευθείας κόκκινη από τα πρώτα λεπτά. Στον Άρη καλό είναι να ηρεμήσουν και να μην ασχοληθούν με την διαιτησία. Αυτό που προέχει στον Άρη είναι το αγωνιστικό. Όταν είσαι καλός μέσα στο γήπεδο, μια-δυο φορές να γκελάρεις. Το θέμα είναι ότι ο Άρης δεν είναι καλός μέσα στο γήπεδο. Είναι κάποιες ομάδες που δεν σκοράρουν, αλλά δημιουργούν ευκαιρίες». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: