Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κλάους: «Ήρθαμε για τη νίκη»

Για τους τρεις βαθμούς και μόνο γι’ αυτούς, δίχως να βλέπει από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα παίξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, όπως δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Κλάους: «Ήρθαμε για τη νίκη»
Ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια ακόμη και για ισοπαλία στο ματς της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για το Europa League, αλλά ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ξεκάθαρος.

«Ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε στο αυριανό παιχνίδι», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς. Όσο για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, είπε: «Έχουμε πιάσει καλή απόδοση αλλά όχι το μάξιμουμ, έχουμε ακόμη δουλειά. Θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις να φτάσουμε στο μάξιμουμ».

Ο φορ του ΠΑΟΚ δεν βιάζεται να ασχοληθεί με το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». «Θα δούμε ξεχωριστά το αυριανό παιχνίδι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι έχει μείνει για αρκετό καιρό μακριά από το γκολ, είπε: «Αυτό που κάνω εγώ είναι να βοηθάω την ομάδα, ο επιθετικός πρέπει να βάζει γκολ, πιστεύω είναι συγκυρία που δεν σκοράρω τελευταία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: