Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Πάτησε» Ισραήλ ο ΠΑΟΚ!!

Μετά από δύο ώρες πτήσης η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε λίγο μετά τις 12 στο Ισραήλ, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα για την 4η αγωνιστική του Europa League.

«Πάτησε» Ισραήλ ο  ΠΑΟΚ
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφτασε στο Τελ Αβίβ η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν οδικώς για περίπου 1,5 ώρα με προορισμό τη Χάιφα, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν, πριν από την απογευματινή – τελευταία προπόνησή τους.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει πάρει μαζί του 22 παίκτες, αφού θέλει να έχει όσους γίνεται περισσότερους, αφού δεν θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα βρεθούν κατευθείαν στην Αθήνα για τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»: Χακόμπο, Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το «παρών» δίνει και ο Ιβάν Σαββίδης, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα, και άλλους παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όπως ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή είναι προγραμματισμένη στις 17:00 και μία ώρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει του αγώνα στο «Κιριάτ Ελιέζερ».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: