Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κασίγιας: «Φυσικά και θα είμαι στη Ρεάλ»

Από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ στο 2-2 με την Γιουβέντους ήταν ο Ίκερ Κασίγιας, που μετά το ματς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τάσεις φυγής από τη Μαδρίτη

Κασίγιας: «Φυσικά και θα είμαι στη Ρεάλ»
Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται συχνά ο διεθνής Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποίησε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις και αυτός ήταν ο λόγος που του έδωσε τα εύσημα ο Τζίτζι Μπουφόν μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Τορίνο.

Η πρώτη ερώτηση μετά το ματς αφορούσε στο μέλλον του: «Φυσικά και θα είμαι μετά το τέλος του χρόνου στην Μαδρίτη. Είπα κάποια πράγματα την προηγούμενη φορά αλλά καποιοι δεν το κατάλαβαν. Η πρόθεση μου είναι να συνεχίσω στην ομάδα και μετά τον Γενάρη και μετά τον Ιούλιο και μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου», τόνισε ο Κασίγιας που δεσμεύεται με τη βασίλισσα μέχρι το 2017 και εμφανίζεται πανέτοιμος να ξαναπάρει τη φανέλα βασικού στην Ρεάλ.

«Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα με την Γιουβέντους πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και δούμε πως θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος», ανέφερε ο γκολκίπερ των Μαδριλενων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: