Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Κοιτάζει» παντού!!

Τις περιπτώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε άλλες ελληνικές ομάδες εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Ποιες ειναι οι άμεσες προτεραιότητες του «τριφυλλιού».

«Κοιτάζει» παντού!
Πρώτο μέλημα στον Παναθηναϊκό είναι η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν κάνουν τις απαραίτητες προεργασίες για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο οι Αναστασίου, Νταμπίζας, Σαραβάκος και Ρούτερ είδαν το προχθεσινό παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, ενώ και άλλα τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ παρακολουθούν άλλους αγώνες της Σούπερ Λίγκας κάθε εβδομάδα για συγκεκριμένους παίκτες για να σχηματίσουν άμεσα άποψη για την αξία τους.

Σύμφωνα με την Sportday, στο μεταγραφικό στόχαστρο των «πρασίνων» είναι ο 27χρονος δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Αγρινιώτες από την Μπράγκα και δεν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους για οψιόν αγοράς.

Πολύ καλή άποψη έχουν και για τον Μπακάκης, ο οποίος παίζει ως δεξί μπακ και χαφ. Πρόκειται, όμως, για δύσκολη περίπτωση, αφού ανανέωση το περσινό καλοκαίρι το συμβόλαιό του.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» ψάχνουν και για κεντρικό αμυντικό, με το συμβόλαιο του 33χρονου Ταυλαρίδη στον Ατρόμητο να λήγει το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός είχε ασχοληθεί ξανά με την συγκεκριμένη περίπτωση το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των Περιστεριωτών. Επίσης, το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Ιγκλέσιας, ο οποίος είναι και αυτός υπό παρακολούθηση.

Εκτός από τους δύο παίκτες του Ατρομήτου, οι «πράσινοι» παρακολουθούν και παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα. Από τους Ηπειρώτες έχουν ξεχωρίσει τον αμυντικό χαφ, Αντι Λίλα (27 χρονών και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι), τον επιθετικό χαφ, Εμιλιάνο Βίλα και τον επίσης επιτελικό μέσο, Τσάβες, που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τρεις είναι οι θέσεις, για τις οποίες κυρίως παρακολουθούν παίκτες το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού και του τμήματος σκάουτινγκ (Μαυρίδης, Μπατσινίλας, Λαγωνικάκης, Μάρκος). Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ, δεξιό μπακ και επιθετικό χαφ, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: