Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στέφενς:Ο πιο σημαντικός αγώνας είναι με την Μακάμπι!!

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ ο προπονητής του "Δικεφάλου",Χουμπ Στέφενς έβαλε σαν μοναδικό στόχο της ομάδας του την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ,Χουμπ Στέφενς:

Για το αν θα προχωρήσει αύριο σε ροτέισον ή όχι και για την εικόνα της Μακάμπι: «Όχι, δεν θα κάνουμε ροτέισον. Ο πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός που είναι μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε. Για την εικόνα της Μακάμπι δεν θέλω να απαντήσω, δεν είμαι προπονητής της Μακάμπι. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και έχουμε δικά μας θέματα να αντιμετωπίσουμε».

Για το αν τον εξέπληξε πως η Μακάμπι προηγήθηκε στην Τούμπα και για το τι διαφορετικό θα κάνει για να είναι πιο εύκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. «Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα. Η Μακάμπι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο μίας επαφής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο, να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στην Τούμπα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο».

Για την απουσία του Βίτορ και το αν αυτή τον αγχώνει: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, αν δούμε την χρονιά σε βάθος θα διαπιστώσουμε ότι θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, οπότε έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Όλοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα».

Για το αν ενδεχομένως διευκολύνει τον ΠΑΟΚ το γεγονός πως η Μακάμπι θα «ανοιχτεί» από τη στιγμή που παίζει το τελευταίο της «χαρτί» στον όμιλο: «Ξέρουμε ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα, δεν έχει να κάνει με το ρίσκο. Έχουμε να κάνουμε με μία καλή ομάδα, πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα».

Για το ότι ο Τύπος και οι φίλαθλοι αναφέρονται συνεχώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν πρέπει πάντα να βλέπουμε αυτά που γράφει ο Τύπος. Εγώ πρέπει σαν προπονητής να πείσω τους παίκτες μου ότι αύριο έχουμε παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμη και σήμερα έχουμε σοβαρή δουλειά με την προπόνηση που ακολουθεί. Εγώ θέλω κάθε μέρα να κάνουμε καλή δουλειά. Το ίδιο θέλω να κάνουμε και στην προπόνηση που ακολουθεί».

Για το αν θα επηρεάσει το πλάνο του το ότι και η ισοπαλία αύριο ενδεχομένως και να εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ: «Η ισοπαλία δεν είναι για εμάς. Το σημαντικό για μένα να κάνουμε κάθε μέρα την ίδια καλή δουλειά. Να κάνουμε τώρα την καλύτερη δυνατή προπόνηση και να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε αύριο τη νίκη».

Για το αν η νίκη αύριο τονώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεπείθηση των παικτών του ΠΑΟΚ: «Όλες οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτοπεποίθηση μπορείς να πάρεις και από την καθημερινή προπόνηση. Από την άλλη είναι επικίνδυνο να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση».

Για το αν φοβάται πως οι παίκτες του σκέφτονται ήδη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα το δούμε. Ακόμη κι εγώ μαθαίνω την ομάδα μου και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεωθεί σε πολλά παιχνίδια να «κυνηγάει» το σκορ: «Προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε τον στόχο μας από την αρχή και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι σε αρκετά ματς έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ και δυσκολεύουμε τον έργο μας. Θα πρέπει σε αυτόν τον τομέα να βελτιωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: