Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πάει για 1ος κι ας μην είναι καλύτερος!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα. Τι γίνεται στον όμιλο ύστερα και από την 4η αγωνιστική; Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός μέχρι που μπορεί να βγει ακόμα και 1ος στον όμιλο, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο. Αφού πρώτα, βέβαια, ανάψουν στον Πειραιά και μια και δυο λαμπάδες ίσα με το μπόι του Ρομπέρτο. Η Μπενφίκα έκανε συνέχεια ευκαιρίες τη μια μετά την άλλη, ο Ολυμπιακός αμυνόταν δίνοντάς τα όλα και ο γκολκίπερ του απέκρουε τα πάντα. Κι έτσι ήρθε το 1-0 με το γκολ του Μανωλά.
Με Παρί
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε από την Παρί που στο β’ μέρος έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ η γαλλική ομάδα.
Επικίνδυνη
Στο δεύτερο ματς στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ ήταν επικίνδυνη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάνοντας ευκαιρίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη αποτελεσματικότητα κι έκανε το σημαντικό διπλό.
Δεν κέρδισε
Στον τρίτο αγώνα, όμως, που ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, δεν κέρδισε τελικά την Μπενφίκα.
Το τρίποντο
Και απόψε είδαμε ένα ματς όπου η Μπενφίκα είχε τις ευκαιρίες και την πρωτοβουλία, αλλά με τους ερυθρόλευκους από την κεφαλιά του Μανωλά να βάζουν το τρίποντο στην τσέπη.
Θα καθαρίσει;
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έτσι όπως έχει έρθει η κατάσταση στον όμιλο, μπορεί να βγει ακόμα και 1ος. Ποιος ξέρει κατ’ αρχήν τι θα γίνει την επόμενη αγωνιστική με την Παρί; Μήπως περίμενε κανείς οι Γάλλοι να γκελάρουν σήμερα με την χειρότερη ομάδα του ομίλου, την Άντερλεχτ; Ή είναι σίγουρο ότι η Παρί την 6η αγωνιστική θα καθαρίσει στο Ντα Λουζ;
Κρατάνε την τύχη στα χέρια τους
Όπως και να έχει, οι ερυθρόλευκοι έχουν και ικανότητα και ρέντα. Συνήθως, άλλωστε, αυτά τα δυο πάνε μαζί. Δείχνει πολλά πράγματα όταν κερδίζεις ακόμα και στην κακή σου μέρα. Κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, λοιπόν, έχουνε σπουδαίο σέντερ φορ, εξαιρετικό γκολκίπερ κι αρκετούς ακόμα αξιόλογους παίκτες, όποτε μπορούνε όχι απλά να προκριθούν, αλλά να βρεθούν και στην κορυφή του ομίλου.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: