Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η Μπάγερν... αεράτη, η Σίτι... πάρτι!!

Το μυαλό τους στη φάση των «16» έχουν Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι που χάρη στις νίκες τους απέναντι σε Βικτόρια Πλζεν (1-0) και ΤΣΣΚΑ (5-2) κλείδωσαν τις δύο πρώτες θέσεις του 4ου ομίλου.

Η Μπάγερν... αεράτη, η Σίτι... πάρτι
Την πρόκρισή της στη φάση των «16» πήρε από το βράδυ της Τρίτης η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησε 1-0 της Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Εισιτήριο σφράγισε και η Σίτι, που φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-2) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Μάντσεστερ.

Βικτόρια Πλζεν – Μπάγερν 0-1

Προβληματική ήταν η εικόνα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στο πρώτο ημίχρονο. Οι Τσέχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα αβίαστα λάθη των Γερμανών στην άμυνα και να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ήρθε και η τιμωρία για τη Βικτόρια αφού ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 65ο λεπτό και έκανε το 1-0, που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε και «κλείδωσε» την πρόκριση των Βαυαρών στην επόμενη φάση.

Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-2

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» απέναντι στην ΤΣΣΚ Μόσχας, επικρατώντας με σκορ 5-2. Οι «πολίτες» έδειξαν από πολύ νωρίς ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και πήραν προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουν Αγκουέρο μόλις στο 3ο λεπτό. Τα τέρματα των Άγγλων διπλασίασε και πάλι ο Αργεντινός επιθετικός στο 20’, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (30’) «έβγαλε» και την ασίστ στον Αλβάρο Νεγρέδο για το 3-0. Οι Ρώσοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 στο 45’ με τον Σειντού Ντούμπια να τριπλάρει τον Παντίλιμον και να στέλνει τη μπάλα στην κενή εστία.

Το πάρτι της Σίτι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο καθώς με το ξεκίνημά του ο Νεγρέδο στο 51’ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Στο 71' ο Ντούμπια μείωσε εκ νέου για την ομάδα του και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ισπανός έκανε χατ-τρικ διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 5-2.

Η Βαθμολογία του 4ου ομίλου:
1. Μπάγερν Μονάχου 12
2. Μάντσεστερ Σίτι 9
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3
4. Βικτόρια Πλζεν 0

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Τρίτη 5/11

Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-2
(3’, 20’ Αγκουέρο, 30’, 51’ Νεγρέδρο – 45’, 71’ Ντούμπια)

Βικτόρια Πλζεν – Μπάγερν Μονάχου 0-1 (65’ Μάντζουκιτς)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 27/11
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου (19.00)
Μάντσεστερ Σίτι – Βικτόρια Πλζεν (21.45) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: