Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σκέψεις για Ταχτσίδη, Βύντρα και Μαλεζά!!

Σκέψεις για Ταχτσίδη, Βύντρα και ΜαλεζάΤρεις παίκτες έχει στο στόχαστρό του ο ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κυρίως του καλοκαιριού σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η Metrosport πρόκειται για τους Στέλιο Μαλεζά, Λουκά Βύντρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους αναζητούν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα του.

Το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο πρώτος είναι ένας παλιός γνώριμος του δικεφάλου και αναφερόμαστε στον Στέλιο Μαλεζά. Μπορεί να αγωνίζεται βασικός στα τελευταία παιχνίδια με την Φορτούνα Ντίσελντορφ όμως η ομάδα του απογοητεύει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και στον ΠΑΟΚ είναι "ζεστοί" για τον επαναπατρισμό του Μαλεζά από τη στιγμή που και ο ίδιος δείχνει να είναι απογοητευμένος από τπν πορεία της ομάδας του.

Έχει χάσει τη θέση του στην Εθνική oμάδα, δεν έχει την ευκαιρία να παίξει σε ευρωπαϊκούς αγώνες, οι δεσμοί του με τον ΠΑΟΚ είναι ισχυροί και επομένως αν ο Σαββίδης αποφασίσει να κάνει την κίνηση, ο Μαλεζάς δε θα έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στο "σπίτι" του γνωρίζοντας ότι θα έχει και φανέλα βασικού. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση Έλληνα του εξωτερικού που ενδιαφέρει τον Σαββίδη. Υπάρχουν δυο ακόμη.

Δυσαρεστημένη η οικογένεια Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα μετά από αρκετό καιρό, πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε για ενενήντα λεπτά στον αγώνα τπς Λεβάντε με την Γρανάδα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Ο Βύντρα δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής αλλά κυρίως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην Ισπανία για άλλο λόγο: δεν έχει βρει ελληνικό σχολείο για το παιδί του, δε θέλει να αποχωριστεί την οικογένειά του και γι' αυτό προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά σε σύλλογο που να πρωταγωνιστεί. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Αν υπάρξει πρόταση, η Λεβάντε δεν αναμένεται να αξιώσει χρηματικό ποσό για να τον αφήσει ελεύθερο και έτσι η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο τον Σαββίδη.

Γουστάρει Ταχτσίδη

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Κατάνια. Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε βασικός στην ήττα από την Νάπολι και προσπαθεί να καθιερωθεί.

Η παρουσία του στην Εθνική ομάδα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον Παναγιώτη που μπορεί να δώσει λύσεις στη θέση που ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά πλέον έχει μείνει με δυο παίκτες, τους Λάζαρ και Τζιόλη από τη στιγμή που ο Κάτσε δύσκολα να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα, ενώ ο Στέφενς έχει δείξει ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζει τον Γκαρσία.

Η ουσία είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να μην αλλάξει τις σκέψεις του σε ότι αφορά τις μεταγραφές δείχνοντας να έχει προτίμηση στους Έλληνες παίκτες. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα στραφεί και σε λύσεις παικτών που μπορεί να έχει προτείνει ήδη ο Στέφενς ή έχουν βρεθεί μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη μεταγραφική περίοδο, όπως είναι ο Λούκοβιτς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: