Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ξεριζώνει και ανανεώνει η κόρη Μπερλουσκόνι!!

Ριζικές αλλαγές στη Μίλαν ετοιμάζει η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα. Επισφαλής η θέση του Γκαλιάνι, επαφές με Μαλντίνι, προσεχώς και με Αλμπερτίνι.

Ξεριζώνει και ανανεώνει η κόρη Μπερλουσκόνι
Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι παίρνει τα ηνία της Μίλαν και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές για να την επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Η κόρη του Σίλβιο θέλει να αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θέλει να «ξεριζώσει» την… παλιά Μίλαν και ήδη εξαιρετικά επισφαλής είναι η θέση του αντιπροέδρου, Αντριάνο Γκαλιάνι.

Το νέο μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι έχει να κάνει με την αξιοποίηση του μάρκετινγκ και την προώθηση νέων παικτών, είτε με μεταγραφές ταλαντούχων από άλλες ομάδες είτε με την «παραγωγή» τους από τα τμήματα υποδομής. Μάλιστα σκοπεύει να αξιοποιήσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στο σύλλογο. Ήδη έχει κάνει επαφές με τον Πάολο Μαλντίνι για να αναλάβει ο παλαίμαχος αμυντικός κάποιον ενεργό ρόλο στους «ροσονέρι», ενώ επόμενος στη λίστα της φέρεται να είναι ο Ντεμέτριο Αλμπερτίνι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: