Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Γκέτσε: «Πιο αισιόδοξος για το 2014»

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον του στην Μπάγερν Μόνάχου ο Μάριο Γκέτσε, μετά από τα προβλήματα τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός δράσης για αρκετό διάστημα το περασμένο έτος.

Γκέτσε: «Πιο αισιόδοξος για το 2014»
Ένα νέο ξεκίνημα πιστεύει πως θα φέρει το νέο έτος στον Μάριο Γκέτσε, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 21χρονος επιτελικός μέσος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην αρχή της σεζόν, όμως τώρα δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Βαυαρών σε Γερμανία και Ευρώπη.

«Έκανα μερικά πράγματα πιο εύκολα για μένα. Είμαι πολύ αισιόδοξος τώρα. Βασική μου ελπίδα για το 2014 είναι να μείνω σε φόρμα και να είμαι υγιείς, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ και πρόσθεσε:

«Η διακοπή έκανε καλό σε όλους μας και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στο νέος έτος. Ανυπομονούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μάριο Γκέτσε έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει οχτώ τέρματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: