Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τρένο…!!

«Ντου από Παντού» με τον Ολυμπιακό να ρίχνει μια ακόμα τεσσάρα, αυτή τη φορά στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο. Για να πω την αλήθεια, περίμενα να γίνει ένα πιο ενδιαφέρον παιχνίδι. Με τον Αστέρα Τρίπολης να κοντράρει, να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό… Να γίνει μάχη, δηλαδή. Να έχει κάτι να δει και ο τηλεθεατής, αλλά να περιμένει μετά και την ρεβάνς.
Έναν ακόμα περίπατο
Αντ’ αυτού είδαμε έναν ακόμα περίπατο του Ολυμπιακού που πάει τρένο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ρίχνοντας τριάρες, τεσσάρες και πεντάρες σχεδόν σε κάθε του παιχνίδι.
Εκπληκτικά ματς
Όσο για τον Αστέρα; Απόψε δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίαζε πέρυσι κι έκανε εκπληκτικά ματς ενώ έχασε όπως έχασε το κύπελλο στην παράταση.
Έχανε την μπάλα
Ο Αστέρας, δηλαδή, ακόμα και στο 0-0 είχε κάνει μέσα στο πρώτο τέταρτο απίστευτα λάθη έξω από την περιοχή του χάνοντας συνέχεια την μπάλα. Όσο για τον τερματοφύλακά του; Ας το αφήσουμε καλύτερα. Αμυντικά; Αλλού πατούσε, αλλού βρισκόταν. Επιθετικά; Σχεδόν ακίνδυνος.
Σπρώχνει
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου, μάλιστα, αν θέλουμε να σταθούμε λίγο στις δυο φάσεις που έκριναν αρκετά, το πέναλτι ήταν αφού ο Τσαμπούρης σπρώχνει καθαρά χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, ενώ και η κόκκινη ήταν. Έστω και λίγο τραβηγμένη, αλλά και ο Μπαράλες έδωσε δικαίωμα στον διαιτητή με την συμπεριφορά του.
Πολύ αργό
Ο Πελέ είχε αρκετά καλή παρουσία, αν και δεν τον βοήθησε η εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού όταν μπήκε, το ματς είχε γίνει πολύ αργό. Τσόρι και Κάμπελ ήταν πάλι οι πρωταγωνιστές, ενώ από τον Ντινγκά δεν είδαμε πολλά πράγματα πάλι. Επίσης, ο Βάις είχε διάθεση, αλλά όχι και ουσία στο παιχνίδι του.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: