Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Ελάτε νωρίς στο γήπεδο»

bezas
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μπέζας.  Αναφέρθηκε για τον αγώνα του κυπέλλου  πως οι φίλαθλοι  του Ηρακλή  θα πρέπει να βρίσκονται νωρίς στο γήπεδο , για να αποφύγουν την ταλαιπωρία

Αναλυτικά είπε ο Γιώργος Μπέζας:
Για το παιχνίδι μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ:
“Είναι ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που θυμίζει Σούπερλιγκ και φυσικά έτσι το βλέπουμε. Ο Ηρακλής έχει ταλαιπωρηθεί από τις αποφάσεις των δικαστηρίων και ήρθε η ώρα να δει ένα ντέρμπι. Ελπίζω από του χρόνου να δούμε πιο πολλές τέτοιες αναμετρήσεις».
Για τα εισιτήρια στο παιχνίδι Ηρακλής – ΠΑΟΚ:
“Από τις 16:30 τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά και ο κόσμος του Ηρακλή πρέπει να έρθει νωρίς να τα πάρει και να δει ένα ωραίο παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση αλλά δεν έχει γίνει προπώληση. Αυτό συμβαίνει καθώς από το τυπογραφείο, την ΕΠΟ και την  διοργανώτρια αρχη  έχει αλλάξει ο τρόπος πώλησης εισιτηρίων. Το τυπογραφείο θα βάζει μια χρυσοτυπία και το κάθε εισιτήριο θα σφραγίζεται και από την αστυνομία και από τις ΠΑΕ ώστε να αποφευχθούν οι πλαστογραφίες. Αυτό έχει ήδη γίνει σήμερα. Μπορεί κάθε φορά να υπάρχει διαφορετική σφραγίδα από τις ΠΑΕ για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Επιπλέον, στην Σούπερλιγκ  όποια ομάδα έχει το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εισιτηρίων θα μπορεί να τα προμηθεύει και από εκεί. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν σήμερα 20.000 εισιτήρια. Ζητάμε από τον κόσμο του Ηρακλή να έρθει λίγο νωρίτερα για να μην υπάρχει συνωστισμός και να κυλήσουν όλα ομαλά. Όσο αναφορά την ασφάλεια θα υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση ιδιαίτερα μετά και από τα επεισόδια στο παιχνίδι Αιγάλεω – ΑΕΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: