Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τώρα περιμένει…! (video)

Στα προημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η Φιορεντίνα.

Τώρα περιμένει… (video)
Οι «βιόλα» επικράτησαν με 2-0 της Κιέβο στο «Αρτέμιο Φράνκι», στο πλαίσιο των «16» του Copa Italia και προκρίθηκαν στην οκτάδα της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης, περιμένοντας το νικητή της αναμέτρησης Κατάνια-Σιένα που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο «Αντζελο Μασιμίνο».

Έτσι, οι Τοσκανέζοι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν την έξοδο την Ευρώπη, πέραν της προσπάθειας τους στη Serie A, ενώ οι Βερονέζοι θα αφοσιωθούν αποκλειστικά στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Βιτσέντζο Μοντέλα ήταν ανώτεροι και επικράτησαν καθαρά, χάρη στα τέρματα των Χοακίν στο 30’ και Ρέμπιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αποβλήθηκαν οι Σάρντι στο 68’ και Αμπροζίνι στο 84’.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρονκάλια, Ροντρίγκεζ, Κόμπερ (81’ Βετσίνο), Τόμοβιτς, Φερνάντεζ, Αμπροζίνι, Μπόρχα Βαλέρο, Βόλσκι (69’ Πιζάρο), Ρέμπιτς (64’ Μάτος), Χοακίν

ΚΙΕΒΟ: Σιλβέστρι, Σάρντο, Νταϊνέλι, Θέσαρ, Πάμιτς (40’ Ντράμε), Ραντοβάνοβιτς, Μπεντιβόλιο, Χετεμάι, Σέστου (53’ Θερό), Παλόσκι (71’ Φρέι), Εστιγκαρίμπια


All Goals - Fiorentina 2-0 Chievo - 08-01-2014... από The-Best-Games

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: