Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Μεγάλη μέρα, τεράστια νίκη»

Πανευτυχής ο Κώστας Νικολαΐδης μετά τη νίκη του Αιγινιακού επί του Πανιωνίου, που όπως τόνισε δίνει απλά ένα προβάδισμα για το... όνειρο της πρόκρισης.

«Μεγάλη μέρα, τεράστια νίκη»
Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αιγινιακός έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για να πετάξει εκτός Κυπέλλου και τον Πανιώνιο.

Μετά τη νίκη (1-0), ο Κώστας Νικολαΐδης ήταν εμφανώς χαρούμενος από το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του, ωστόσο έμεινε προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη, λέγοντας πως απλά «Το αποτέλεσμα μας δίνει λίγο περισσότερες ελπίδες για το όνειρο της πρόκρισης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια μεγάλη μέρα σήμερα για τον Αιγινιακό, πετύχαμε μια τεράστια νίκη, απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο. Είχαμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμασταν για να είμαστε ανταγωνιστικοί, τρεξίματα, πάθος. Όταν έχεις όλα τα στοιχεία, έχεις πολλές πιθανότητες για να πάρεις αποτέλεσμα. Δυστυχώς αυτή η νίκη δε δίνει ούτε τρεις βαθμούς, ούτε πρόκριση. Μας δίνει όμως λίγο περισσότερες ελπίδες για το όνειρο της πρόκρισης. Το να πάμε στη Νέα Σμύρνη και να μη χάσουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως θα είμαστε εκεί για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Από αύριο όμως επανερχόμαστε στην πραγματικότητα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πιερικό, εξαιρετικής σημασίας, βαθμολογικής και ψυχολογικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: