Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Νάνο: «Μεγάλος παίκτης ο Πέτριτς»

Ενθουσιασμένος από την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Νάνο. «Να πάρουμε τη νίκη», το σύνθημα του Ισπανού μπακ ενόψει Πανιώνιο.

Νάνο: «Μεγάλος παίκτης ο Πέτριτς»
Με τα καλύτερα λόγια για τον νέο του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό, Μλάντεν Πέτριτς, μίλησε ο Νάνο. Ο Ισπανός μπακ των «πράσινων», με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως ο Κροάτης θα βοηθήσει σίγουρα στο σκοράρισμα ενώ στάθηκε και στην ανάγκη της ομάδας να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης από το προσεχές ματς της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο και την ήττα από τον Παναιτωλικό:

«Πράγματι δεν ξεκινήσαμε καλά στον δεύτερο γύρο και η αλήθεια είναι ότι φανταζόμασταν καλύτερη αρχή στο 2014 μετά από ένα καλό τέλος στην προηγούμενη χρονιά. Ήταν ένας παράξενος αγώνας στο Αγρίνιο και ένας περίεργος αντίπαλος, ο οποίος μας έβαλε στα πλαίσια του. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, αλλά αυτό το παιχνίδι πλέον έχει περάσει και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με τον Πανιώνιο».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των Πράσινων:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη μια στιγμή μπορεί να είσαι στο ζενίθ και την άλλη στο ναδίρ. Γνωρίζουμε τα λάθη μας, κοιτάμε να μην τα επαναλάβουμε και πάνω απ' όλα θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα του Σαββάτου και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν βλέπουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον αγώνα με τον Πανιώνιο ως ευκαιρία για ρεβάνς, λόγω της βαριάς ήττας στον πρώτο γύρο:


«Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε ως ρεβάνς. Το βασικό είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε καλά, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Πράγματι ήταν μια μεγάλη πρώτη ήττα για εμάς στον αγώνα του πρώτου γύρου, όμως θα έλεγα ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που είχαμε κάνει και να κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο, ώστε να φύγει νικητής από τη Λεωφόρο:


«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που ήδη έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν, βασιζόμενοι στην εμπιστοσύνη που έχουμε μεταξύ μας. Θέλουμε να είμαστε μια συμπαγής ομάδα και θεωρώ ότι παίζοντας εντός έδρας, δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Είναι ένας διαφορετικός αντίπαλος σε σχέση με αυτόν που είχαμε την περασμένη αγωνιστική και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».


Για την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς από τον Παναθηναϊκό:

«Δεν πρόλαβα να γνωρίσω πάρα πολύ τον Πέτριτς. Βέβαια τον έχω δει να αγωνίζεται στις προηγούμενες ομάδες του και στην Πρέμιερ Λιγκ και πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη και έναν εξαιρετικό επιθετικό. Νομίζω πως είναι καλό που έρχεται, ώστε να μας προσφέρει αυτό που μας λείπει. Δηλαδή τα γκολ. Είναι καλό για την ομάδα που έχει άλλον έναν καλό επιθετικό στις τάξεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: