Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Σλούκας: «Ριμπάουντ και ρυθμός» (video)

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, ο Κώστας Σλούκας, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του www.sport-fm.gr για το ποια στοιχεία θα κρίνουν τον νικητή.

Σλούκας: «Ριμπάουντ και ρυθμός» (video)
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση στο «Forum» του Μιλάνου τη προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο και ο Κώστας Σλούκας, μετά το τέλος τη μίλησε στην κάμερα του www.sport-fm.gr, για το που κατά τη γνώμη του θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα του για να φύγει με το «διπλό» από την Ιταλία.


Αναλυτικά, ο Κώστας Σλούκας, δήλωσε:


«Τα αμυντικά ριμπάουντ και η συγκέντρωση θα είναι τα σημαντικότερα σημεία. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ στο ένας εναντίον ενός και χρειάζεται έλεγχος του ρυθμού από τη πλευρά μας. Θα είναι δύσκολο γιατί είναι αθλητικοί παίκτες. Κάνοντας μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό τους θα είναι κακή εξέλιξη γι’ αυτούς. Θα τα δώσουν όλα. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας παιχνίδια για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Για μας δε λέει κάτι το γήπεδο και το ότι θα γίνει το Final Four εδώ. Δεν έχουμε στο μυαλό μας τίποτε άλλο από το να νικήσουμε το σημερινό παιχνίδι και να κάνουμε το “δύο στα δύο”».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: