Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Έτσι κινούνται για τη νέα ΑΕΚ!!

Πολλές μεταγραφές στα σκαριά έχει από τώρα για το καλοκαίρι η ΑΕΚ. Πλην της μεσαίας γραμμής αναμένονται πολλές προσθήκες σε όλες τις άλλες θέσεις. Οι ανάγκες ανά θέση και οι περιορισμοί.

Έτσι κινούνται για τη νέα ΑΕΚ
Στην ΑΕΚ σχεδιάζουν ήδη το μέλλον και αρχικά την ομάδα που -εκτός απροόπτου- θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Football League με στόχο την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Και γνωρίζοντας πως μόνο ο πρώτος του νότιου ομίλου θα παίρνει απευθείας την άνοδο για τη Super League έχουν στόχο τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας.

Η «Ένωση» πέραν του Γιώργου Σαρρή, που θεωρείται κλεισμένος για το καλοκαίρι, θα κινηθεί για τουλάχιστον άλλα δύο στόπερ, καθώς πέραν του Σταθάκη είναι αμφίβολο αν οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί, Τσούπρος, Τζανετόπουλος και Τσιρίλο, θα παραμείνουν. Μεγάλοι στόχοι των «κιτρινόμαυρων» είναι οι Κουρμπέλης του Αστέρα και Λαμπρόπουλος του Πανιωνίου, αλλά εξετάζονται κι άλλοι παίκτες.

Στα μπακ ο Πεταυράκης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ο Τσουμάγκας είχε ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του πέρσι στη Σούπερ Λίγκα και το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει προσθήκη αριστερού οπισθοφύλακα. Δεξιά, ωστόσο, αναμένεται ενίσχυση, αφού υπάρχει ο Αργυρίου, ο 37χρονος Γεωργέας και ο Τσουκαλάς που δεν έχει ικανοποιήσει.

Πληρέστερη δείχνει η ΑΕΚ της σεζόν 2014/15 στη μεσαία γραμμή, καθώς υπάρχουν εκεί οι Κορδέρο, Ρόβας, Ανάκογλου, Γροντής και θα προστεθούν οι «κλεισμένοι» Φαγέ και Μάνταλος.

Αντίθετα, στις θέσεις των ακραίων επιθετικών και των σέντερ φορ θα υπάρξουν σίγουρα προσθήκες. Για τους εξτρέμ πλην του Πλατέλλα δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος που να έχει πείσει με τον Πόποβιτς υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ Μπρέσεβιτς και Ντακόλ θα πλαισιωθούν από δύο ακόμη παίκτες. Βασικός στόχος για τη θέση του είναι ο Αραβίδης του Πανιωνίου.

Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στις μεταγραφές των ξένων. Το καθεστώς της Football League προβλέπει πως στην ενδεκάδα κάθε ομάδας μπορούν να υπάρχουν το πολύ πέντε ξένοι, εκ των οποίων όχι παραπάνω από τρεις μη κοινοτικοι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: