Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Αποστολίδης στο Metropolis: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά θέλει προσοχή»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης για το αποψινό ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Θέλει μεγάλη προσοχή το ματς γιατί ο Ηρακλής δεν έχει να χάσει κάτι. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει βάλει ως στόχο το κύπελλο. Ο Ηρακλής είναι πάντα μεγάλη ομάδα ασχέτως της όποιας αγωνιστικής κατάστασης και της κατηγορίας που αγωνίζεται και το ματς είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο αλλά πρέπει να προσέξει πάρα πολύ. Καλό θα ήταν να υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο, έτσι θα αποδεικνυόταν ότι βλέπουμε το ματς σαν γιορτή. Εγώ εύχομαι ορισμένες κόντρες που έχουν προηγηθεί να παραμείνουν σε επίπεδο πειράγματος και να μην μεταφερθούν στο γήπεδο γιατί αυτό θα είναι κακό και για το ποδόσφαιρο γενικότερα και για τον Ηρακλή ως γηπεδούχος»

Για την εκτίμησή του όσον αφορά το αποτέλεσμα: «Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ πιο πολύ εκτός έδρας παρά εντός. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να διευκολύνει την υπόθεση πρόκριση. Πιστεύω ότι η ισοπαλία έχει πολλές πιθανότητες». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: