Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Βρήκε... μπελά ο Βαλβέρδε!!

Μπορεί η Μπέτις να είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, όμως, βρήκε τον τρόπο να νικήσει 1-0 της Μπιλμπάο και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ήττα-μπέρδεμα και για την Εσπανιόλ.

Βρήκε... μπελά ο Βαλβέρδε
Όπως και στην φάση των «32», έτσι και τώρα (στους «16») η Μπιλμπάο βάζει δύσκολα στον εαυτό της! Οι Βάσκοι ηττήθηκαν 1-0 από την Μπέτις και καλούνται να κάνουν την ανατροπή στον επαναληπτικό του «Σαν Μαμές» (15/01).

Οι Ανδαλουσιάνοι μπορεί να πηγαίνουν τραγικά στο πρωτάθλημα, όντας στην τελευταία θέση, ωστόσο το γκολ του Κάστρο από το 42’ ήταν αρκετό για να τους δώσει ένα προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Σόσα αυτή του Βαλβέρδε και με τον γνώριμό μας (λόγω Ολυμπιακού) Βερδού, στην εκπνοή οι γηπεδούχοι.

Στο έτερο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Αλκορκόν αν και αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας κατάφερε με ένα γκολ του Πατσέκο στο 72’ να νικήσει εντός έδρας την Εσπανιόλ και να αποκτήσει βάσιμες ελπίδες για την έκπληξη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: