Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Το πέναλτι δεν μας άφησε να εκτελέσουμε το σχέδιο»

Στο πέναλτι αλλά και στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Αστέρα Τρίπολης στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό (4-0) ο προπονητής των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης.

«Το πέναλτι δεν μας άφησε να εκτελέσουμε το σχέδιο»
Το πέναλτι -που απέφερε και το γρήγορο τέρμα- άλλαξε τα πλάνα του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη.

Στα λεγόμενά του για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», τόνισε ότι ήθελαν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν στον επαναληπτικό της Τρίπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποβολή του Μπαράλες χαρακτηρίζοντας την ανόητη και αδικαιολόγητη για έναν επαγγελματία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι:

«Κληθήκαμε να βγάλουμε εις πέρας ένα δύσκολο ματς, κάτι που ξέραμε από πριν. Θέλαμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, που θα μας άφηνε ελπίδες να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το γρήγορο τέρμα που δεχθήκαμε με το πέναλτι δεν μας άφησε να εκτελέσουμε το σχέδιο μας, που ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στην συνέχεια βγάλαμε κάποιες επικίνδυνες επιθέσεις αλλά ήρθε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς».

Για την αποβολή:

«Η αποβολή του Μπαράλες ήταν ανόητη και δεν επιτρέπεται από επαγγελματία παίκτη. Το πέναλτι μας έφερε εκνευρισμό, κυρίως για αυτό που είχε δοθεί εις βάρος μας στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες στο ημίχρονο αλλά το καταφέραμε μόνο μέχρι σε ένα σημείο. Το δεύτερο γκολ και η αποβολή μας χάλασαν το πλάνο. Ήταν σκληρό για εμάς».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλός και εμείς είχαμε από την πλευρά μας θετικά διαστήματα. Ωστόσο αυτά τα δύο γεγονότα δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερα ενόψει του επαναληπτικού στην Τρίπολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: