Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ψηφίστε τον MVP Δεκεμβρίου!!

To 2013 έκλεισε με έναν γεμάτο αγωνιστικά Δεκέμβριο για τον ΠΑΟΚ που σε έξι αγώνες για πρωτάθλημα και Europa League παρέμεινε αήττητος με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου για τον Δεκέμβριο.

Υποψήφιοι για τον τίτλο είναι ο Παναγιώτης Γλύκος που κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα, Λεβαδειακό και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με δύσκολες επεμβάσεις στους αγώνες με Άλκμααρ, Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος έβγαλε πέντε 90λεπτα ανταποκρινόμενος πολύ καλά στον καινούριο ρόλο του κεντρικού αμυντικού και κόντρα στον Ατρόμητο σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας που άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έφτιαξε με απίστευτη ντρίπλα το γκολ του Σεκού Ολίσε στον αγώνα με την Καλλονή και ήταν εκείνος που… καθάρισε το ματς με τον Λεβαδειακό με ακόμα δύο ασίστ σε 4′.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης που επιστέγασε την σταθερά καλή παρουσία του στον χώρο του κέντρου με το παρθενικό του γκολ ως παίκτης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: