Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Από… νωρίς στα βάσανα!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε πάνοπλη τα ξημερώματα με προορισμό τη Βιτόρια για τον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή. «Ικανός να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟ», δήλωσε ο Λαμόντ Χάμιλτον.

Από… νωρίς στα βάσανα
Πάνοπλος αλλά… αγουροξυπνημένος αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για τη Βιτόρια εν όψει του σημαντικού αγώνα της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια για τη δεύτερη αγωνιστική του Top 16.

Οι «πράσινοι» πέταξαν στις 6:20 με πρώτη στάση το Μόναχο και θα φτάσουν αρκετές ώρες αργότερα στον τελικό προορισμό τους. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για ένα πολύ σημαντικό ματς, απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο. Στόχος δεν είναι άλλος από το 2/2, που θα αποτελέσει το πρώτο θεμέλιο για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Χάμιλτον: «Ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός»

Ο Λαμόντ Χάμιλτον θεωρεί τον Παναθηναϊκό ικανό να κατακτήσει ακόμη και την Ευρωλίγκα, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να είναι η νικήτρια στον αγώνα της Παρασκευής στη Βιτόρια.

«Οι νίκες που πετύχαμε με Μάλαγα και Μπαρτσελόνα βοήθησαν στην ψυχολογία μας. Η αποστολή μας κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολη, αλλά αν παίξουμε σαν ομάδα και δυνατά στην άμυνα, μπορούμε να κερδίσουμε», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα στην «Πράσινη». «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης και έχει πιθανότητες να φτάσει ακόμη και στην κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα. Εμείς έχουμε βελτιωθεί από τον πρώτο γύρο, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: