Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα!

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 2-0 του Αστέρα Μαγούλας στο ΕΑΚ.

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα
Με αρκετό… ζόρι, αλλά με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου, επικράτησε 2-0 του Αστέρα Μαγούλας. Ο Δεινόπαππας άνοιξε το σκορ στο 67’, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό μπροστά από την εστία του Κασμερίδη, για να έρθει ο Γκούρμα, τρία λεπτά πριν το τέλος και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα, κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει και από την Μαγούλα, στις 23/1, όταν και είναι ο επαναληπτικός.

Ολυμπιακός Βόλου (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Πινδώνης (80’ Ολίσε), Καπετάνος (58' Δεινόπαπας), Πόνσε (70’ Καρράς), Κατσίκης, Γκούρμα.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Σαμαρόπουλος (62' Δημητριάδης), Νόνης, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος, Στρατάκης (70’ Έβερετ), Ασλανίδης, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος (82' Τσακώνης). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: