Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ το γκολ, ο Ηρακλής τη… χάρη!!

Ο ΠΑΟΚ το γκολ, ο Ηρακλής τη… χάρη!Ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που είχε την διάθεση. Ο ΠΑΟΚ όμως, αυτή που σκόραρε, πήρε την εκτός έδρας νίκη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο και το μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.

Το γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Αθανασιάδης με εύστοχη κεφαλιά στο 58ο λεπτό μετά από καλή σέντρα που έβγαλε ο Σκόνδρας.

Καλή εμφάνιση από τον «γηραιό», ο οποίος είχε τις ευκαιρίες στην εστία του Γλύκου.

Το παιχνίδι


Ο ΠΑΟΚ είχε το όνομα αλλά ο Ηρακλής είχε την… χάρη στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Και όπου χάρη… μπορείτε να βάλετε την πρωτοβουλία των κινήσεων των παικτών, το πάθος, τη διάθεση, τον ρυθμό και ως συνέπεια και τις ευκαιρίες!

Μάλιστα, η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ζαχόρα δέχθηκε την πάσα σε πλεονεκτική θέση, φάτσα με τον Γλύκο αλλά με το σουτ που έκανε δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου του Βορρά» και μάλιστα και στο δεύτερο σουτ που έκανε.

Στο 16ο λεπτό ο Ηρακλής είχε την δεύτερη καλή ευκαιρία. Ο Ονουάτσι βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Ο «γηραιός» συνέχισε να έχει την… όρεξη και να προσπαθεί να σκοράρει αλλά αντίστοιχη φάση με εκείνη του Ζαχόρα δεν δημιούργησε.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει στην αντεπίθεση. Στο 23ο λεπτό ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σαββίδη. Ο διαιτητής θα έπρεπε να δείξει το σημείο του πέναλτι αλλά δεν το έκανε προκαλώντας τις αντιδράσεις των παικτών του «δικεφάλου του Βορρά». Στη συνέχεια της φάσης ο Γεωργιάδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου ο Στυλιανίδης έφτασε με την μπάλα μέχρι και την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή και το γύρισμα που έκανε δεν βρήκε κανέναν συμπαίκτη του, ο οποίος θα ήταν σε εξαιρετική θέση για να σκοράρει.

Ο Στέφενς στην αρχή του δευτέρου 45λέπτου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μαντούρο, αντί του Λάζαρ. Ο Ολλανδός στο ντεμπούτο του αγωνίστηκε δίπλα στον Τζιόλη και έδειξε καλά στοιχεία.

Η είσοδος του Ολλανδού ανέβασε λίγο τον ΠΑΟΚ.

Στο 50ο λεπτό ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Λούκας με την μπάλα όμως να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οκτώ λεπτά αργότερα –και παρά το γεγονός ότι ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία- ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Στο 58ο λεπτό ο Σκόνδρας έβγαλε μια καλή σέντρα για το κεφάλι του Αθανασιάδη.

Ο νεαρός επιθετικός –αυτή την φορά- σημάδεψε καλά και άνοιξε το σκορ για τον Δικεφάλο.

Στο 62ο λεπτό ο Ηρακλής είχε μια εξαιρετική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Πορτουλίδης έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Τάι αλλά εκείνος είδε την μπάλα να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από μια εξαιρετική επέμβαση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στο 69ο λεπτό ο βραζιλιάνος επιθετικός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: