Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Στόπερ… το καλοκαίρι!

Για το καλοκαίρι μετατίθεται η ενίσχυση στα στόπερ για τον Παναθηναϊκό. Σήμερα υπογράφει και παρουσιάζεται ο Πέτριτς, αλλά αργεί το ντεμπούτο του. Αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστασίου με Πανιώνιο.

Στόπερ… το καλοκαίρι
Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση με την προσθήκη του Μλάντεν Πέτριτς, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η ομάδα χρειάζεται στόπερ. Πάντως οι πιθανότητες να υπάρξει μεταγραφή κεντρικού αμυντικού στην τρέχουσα περίοδο είναι πολύ λίγες και δεν υπάρχουν χρήματα προς διάθεση για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά.

Συν τοις άλλοις, ο δανεισμός του Γκόρντον Σίλντενφελντ λήγει το καλοκαίρι και δεν μπορεί να διακοπεί νωρίτερα αν δεν συναινέσουν ο ίδιος ο Κροάτης αμυντικός και η Ντιναμό Μόσχας, όπου και ανήκει.

Έτσι όλα δείχνουν πως μοναδική χειμερινή προσθήκη θα είναι ο Πέτριτς. Η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί και τυπικά σήμερα το μεσημέρι, καθώς θα πάει στα γραφεία μετά την προπόνηση για να υπογράψει για ενάμιση χρόνο και θα παρουσιαστεί στις 14:30. Χθες ο Κροάτης φορ έκανε διπλό ατομικό πρόγραμμα, σε δέκα μέρες υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα, ενώ θα είναι έτοιμος να παίξει σε τρεις εβδομάδες κάνοντας ντεμπούτο είτε με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο είτε με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Αλλαγές εν όψει

Ο Γιάννης Αναστασίου θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο. Αντί του τιμωρημένου Τριανταφυλλόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μαρινάκης, με τον Ρισβάνη να αντικαθιστά τον τραυματία Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κουτρουμπή. Αντί του τιμωρημένου Ζέκα στο κέντρο αναμένεται να παίξει ο Ντίνας, ενώ αν ο Μέντες ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί, θα παίξει αντί του Λαγού σε θέση αμυντικού χαφ. Σκέψη για αλλαγή υπάρχει και στην επίθεση, με τον Κλωναρίδη να διεκδικεί τη θέση του Καρέλη. Σταθεροί στην ενδεκάδα είναι οι Καπίνο (προέρχεται από καλή εμφάνιση, ενώ ο Κοτσόλης έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς), Νάνο, Κουτρουμπής, Αμπέντ, Πράνιτς και Μπεργκ. Όσο για τον Μπαϊράμι, το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών την ερχόμενη Τετάρτη, αφού ακόμη δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: