Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

“Πρώτος στόχος η άνοδος”

papaioannoy-lakis
Στον Arena FM φιλοξενήθηκε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αλλά και του ΠΑΟΚ, Λάκης Παπαϊωάννου. Μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που θα γίνει σήμερα (09/01) στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε πως το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον “Γηραιό” αλλά δε πρέπει να τον αποπροσανατολίσει από τον κύριο στόχο που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ”.
Αναλυτικά δήλωσε ο Λάκης Παπαϊωάννου:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδας:
“Ζωντανεύουν κάποια ντέρμπι του παρελθόντος όμως ο πρωταρχικός σκοπός είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι όμως δε μας αποπροσανατολίζει από τον κύριο στόχο που είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ. Σαφώς και εγώ αν έπαιζα θα ήθελα να κερδίσω και να ζεστάνω τον κόσμο. Πρέπει οι παίκτες να χαρούνε το παιχνίδι να έχουν καλή απόδοση και να αποκτήσουν ψυχολογία. Είναι ένα τεστ για τον Ηρακλή για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τίποτα περισσότερο η λιγότερο. Αν κερδίσω τον ΠΑΟΚ θα με βοηθήσει αλλά δε θα με βγάλει στη Σούπερ Λιγκ. Αν χάσει ο ΠΑΟΚ δε μικραίνει και αν κερδίσει δε μεγαλώνει ως ομάδα”.
Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης:
“Θα ήθελα να έχω όσο το δυνατό περισσότερες ομάδες της πόλης στη μεγάλη κατηγορία για να έρχονται οι ομάδες της Αθήνας πολλές φορές εδώ. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και πρέπει να το χαιρόμαστε όχι να σπάμε τα πάντα”.
Για την αγάπη που νιώθει και για τον ΠΑΟΚ:
“Θέλω να είμαι ειλικρινής. Είμαι τυχερός που μετά τον Ηρακλή πήγα στον ΠΑΟΚ και όχι στην ΑΕΚ. Αγαπάω εκτός φυσικά από τον Ηρακλή και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που νιώθω”.
Για την “χρυσή φουρνιά” του Ηρακλή με Κωφίδη, Χατζηπαναγή και Καραίσκο:
“Εκτός από τους καλούς παίκτες υπάρχουν και τα καλά αποδυτήρια. Η χημεία που είχαμε τότε ήταν πολύ μεγάλη. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις ακόμα με τον Σάββα τον Βασίλη τον Γιώργο και τα άλλα παιδιά. Εγώ θέλω να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς προβλήματα και φασαρίες. Να χαρούν όλοι το παιχνίδι, αυτό είναι το νόημα”.
Για το αν η φανέλα δίνει έξτρα κίνητρο:
Δε θα είμαι στο παιχνίδι επειδή ταξιδεύω αλλά περιμένω τους παίκτες να αποκτήσουν κίνητρο από τον κόσμο να αποδείξουν κάτι. Αλίμονο αν έπαιζα στον Ηρακλή και σε αυτό το παιχνίδι δεν προσπαθούσαν να αποδείξω πως είμαι καλός παίκτης”.
Για την καριέρα του ως σκάουτερ:
“Πάμε πολύ καλά και μπορεί να έχουμε ένα παιδί Ελληνόπουλο που θα υπογράψει στη Δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ. Για να καταλάβετε τι εννοώ ο Κάμπελ που Ολυμπιακού δεν έχει παίξει ακόμα εκεί. Μιλάμε για ένα παιδί που γεννήθηκε το 1998. Είναι μοναδικό ο τρόπος που δουλεύει η Άρσεναλ και μεγάλη επιτυχία του Βενφκέρ είναι πως αντιμετωπίζει ομάδες εκατομμυρίων όπως η Σίτι και η Τσέλσι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: