Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Επέστρεψε «αγριεμένος» ο Μέσι!!

Έτσι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι μεγάλοι! Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε ύστερα από δύο μήνες και έβαλε... δύο κερασάκια στην τούρτα της Μπαρτσελόνα για το 4-0 κόντρα στη Χετάφε.

Επέστρεψε «αγριεμένος» ο Μέσι! (video)
Έπαιξε για 30 λεπτά, ύστερα από δίμηνη αποχή. Ακόμα κι έτσι ο Λιονέλ Μέσι έδειξε τα δόντια του! Με δύο δικά του γκολ στο τέλος, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-0 της Χετάφε για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας και θα πάει στην Μαδρίτη για διαδικαστικού χαρακτήρα ρεβάνς!

Πολύ κόσμο δεν είχε το «Καμπ Νου», περίπου 40.000, ωστόσο ανάμεσά τους βρισκόταν ο παλιόφιλος, Τίτο Βιλανόβα που πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα!

Μόλις στο 8’ ο Φάμπρεγας έβαλε μπροστά τους «μπλαουγκράνα» με ωραία κεφάλια για το 1-0, σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους (με τον Πίντο να κάνει 1-2 αποκρούσεις). Στο 63’ κι ενώ ο «Λέο» ετοιμαζόταν να περάσει στον αγώνα, η Μπάρτσα κέρδισε πέναλτι με τον Σεσκ να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα και να γράφει το 2-0.

Ο Αργεντινός έδειξε αρκετά ορεξάτος και προσπάθησε να σερβίρει σε δύο περιπτώσεις έτοιμα γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 89’, όμως, επωφελήθηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενουμένων και από κοντά έκανε το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις βρήκε ξανά δίχτυα, έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: